Gallant Unicorn

Intervju med Ada Wolfdaughter

Ada Wolfdaughter 
 
(För att svara på samma frågor: Klicka på kategorin ''Intervjuer''. Bläddra längst ned, kopiera frågorna och svara på dem i en kommentar som du skickar till mig i valfritt inlägg!) 

Hur länge har du spelat? 
Sedan den 22e oktober 2013 

Är du StarRider? 
Ja, lifetime. Jag köpte migsjälv det i julklapp 22e december 2013. 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? 
Japp i Brave Aces , en klubb för vuxna 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? 
Ja jag älskar mörkfuxar! Men jag har ju all kärlek till min starthäst ändå så svår fråga... 

Hur ofta och hur länge spelar du? 
Beror på SSOsuget. Ibland en gång varannan vecka, och ibland flera dagar i veckan :) Jag är ofta inne ett par timmar. 

Spelar du några andra spel? 
Spelar Sims, Zoo tycoon, Minecraft, Horse haven. 

Vad är det viktigaste för dig i spelet? 
Mina hästar som har stora personligheter <3 och såklart klubbkompisar 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den? 
Jag har 2 st ; Sunni mitt svarta arabsto och Brave min rödskäckiga tinkervalack 
I övrigt har jag nu 17 hästar. 

Har du någon bästa vän i spelet? 
Min klubbledare Sophia Bravehome är en härlig, rolig spelkamrat :) 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? 
Jag har alla sorters ljud från spelet på, Alltid! Det ger den perfekta "hästspelskänslan" som man fick när man spelade tex "Häst & Ponny" när man var barn osv. 

Vad för sorts dator spelar du på? 
Spelar på Mac, men siktar på o köpa en bättre speldator. 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? 
roseshadowlee.blogg.se , alanismoonstorm.tumblr.com , winterborn.blogg.se , aprilgoldfall.blogg.se , och min egen blogg som är aktiv till och från beroende på mitt irl life ; adawolfdaughter.blogg.se 

Önskeras i spelet? 
Dressyr och Körning 

Ditt bästa minne i från spelet? 
När grundklubben Sky Ladies Society skapades. Det var så jäkla kul period i spelet. Det var effekten av att jag för första gången vågade mig ut o prata med folk i globala chatten kvällstid. Det visade sig att vi var många äldre spelare som kände att vi ville fortsätta umgås. Därav skapades den klubben :) SLS delades sedan upp i klubbarna Brave Aces och Silent Witches Society. 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? 
Jag är social inom min klubb. Älskar att skriva i klubbchatten medans man spelar. Vill gärna ha fler medlemmar med i klubben då jag gillar en aktiv klubbchatt. 

Hur kommer det sig att du började spela? 
Jag var så sugen på att hitta något riktigt bra hästspel. Så jag satt där med min sambo och googlade. Självklart hittade jag SSO, det bästa hästspelet :D Kände från första stund jag såg intro-videon över Moorlands stall att detta MÅSTE jag spela! 

Vart har du ditt hemstall? 
Jag är sentimental av mig så jag står självklart kvar i Moorland och har därmed gjort det över 2 år nu. Har aldrig bytt hemstall. Jag tycker att Moorland är lagom i centrum av Jorvik, och med MLs nya design så är det ju bara superfint! 

Önskefunktion i spelet? 
Större hemstall så att man kan ha fler hästar hemma samtidigt! :) Gärna minst 20 boxar i stallet och även några hagar utanför där man kan gå runt och titta på/besöka de övriga som inte får plats i stallet. Iom att jag är sentimental så gillar jag inte att skicka iväg mina hästar till hästön :( Mina hästar har sånna stora personligheter att det blir rent av sorgligt o skicka iväg dem. Även om jag nästan aldrig mer kommer rida dem när de är level 15, så vill jag fortfarande kunna ha dem i stallet.

Kommentarer
Postat av: Rachel Lionson

Vill också alltid ha mina hästar nära ❤

2015-12-11 @ 13:18:34
Postat av: Cynthia Winterborn

Jag saknade Ada under kategorin "intervjuer", när jag tittade efter. Kan du fixa detta? =D Tack ska du ha.

P.S. En kul grej! Jag funderar, om jag skulle skicka in intervjun XD Vi läs!

Svar: Nu hänger jag inte riktigt med på vad du menar, Ada? Du får förklara :)
ssohaley.blogg.se

2016-02-21 @ 13:28:32 - http://winterborn.blogg.se
Postat av: Cynthia Winterborn

Jag läste lite på din blogg och hade kommit på intervjuer. Då skriver du: "(För att svara på samma frågor: Klicka på kategorin ''Intervjuer''. Bläddra längst ned, kopiera frågorna och svara på dem i en kommentar som du skickar till mig i valfritt inlägg!) ♡" Det hade jag gjort och kollade, om jag hittar det här inlägget, eftersom jag visste, att hon (Ada) hade lämnat in. Fanns tyvärr inte ;) Hoppas, förklaringen går nu bra ;) Jag har ibland svårt det att förklara, eftersom jag har ett annat modersmål än svenska.

Svar: Jaha du menar så... Jag har inte fått in någon intervju från någon som heter Ada (kollade igenom alla kommentarerna), dock så har jag fått in några utan namn och där personen som skickat in inte skrivit sin mail så jag har inte kunnat kolla upp vem som skickat in den så de har jag inte lagt upp eftersom det inte fanns något namn på dem... Jag har läst igenom alla intervjuer som jag fått in eftersom jag tidsinställer dem för att inte alla ska hamna efter varandra och har tyvärr inte hittat någon från någon som heter Ada :/
ssohaley.blogg.se

2016-02-21 @ 13:53:09 - http://winterborn.blogg.se
Postat av: Cynthia Winterborn

Oj då ... nu är jag förvirrad eller hade jag förvirrad dig? O.o Jag menar precis det här inlägget på din blogg: http://ssohaley.blogg.se/2015/december/intervju-med-ada-wolfdaughter.html som vi skriver ju nu. Den finns inte i kategorin "intervjuer", men i "allmänt". Förlåt, att det har blivit så krångligt ;) Tack för din tålamod!

Svar: Jahaaaaaa, det är nog jag som är trött och tänker långsamt haha! Ska fixa det på en gång, tack för att du påpekade det :)
ssohaley.blogg.se

2016-02-21 @ 14:17:18
Postat av: Hej xD

Hej! Vet du hur man blir vän med någon på Horse Haven? Vill bli kompis med min kompis men jag vet inte hur man ser vad man heter eller hur man blir kompis med någon

Svar: Ingen aning tyvärr :)
ssohaley.blogg.se

2016-03-24 @ 19:42:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: