Gallant Unicorn

En lugn lördag

Höll på att skriva fredag, ha bra koll...
Det blåser MYCKET här idag. Vet inte om det har något att göra med vår uppkoppling men jag har knappt kunnat spela. Min häst flög hit och dit och höll på att dö flera gånger när vi blev uppskickade i luften. Så jag höll mig till lugna aktiviteter. Så som stenletande och bergsklätting (what?).
Hängde med Ellie, Violet och Sture och då går det som det går...
 
 
Dammade av gamla Bettan och mötte upp Violet och Ellie (som av nån anledning inte kom med på bild) i Dinodalen. Hackade i typ fyra stenar innan min häst blev skadad och vi skickades hem...
 
 
Kanske var det för att Ellie var upptagen med att försöka gömma sig i stenar som hon inte kom med på bild? Vi lekte i alla fall hundleken en stund :D
 
 
Alltså. Mina vänner är så knäppa, och jag älskar dem <3
 
Det är så mysigt att bara logga in och leka runt ibland. Med allt hemskt som händer i världen så behöver man kunna koppla bort och leka i fantasivärlden med pixelhästar då och då!

Kommentarer
Postat av: Rachel Lionson

Det som händer i världen nu är så hemskt att man känner sig skyldig bara av att ha en dator att sitta vid. Känner så stor sorg till alla er som har gått miste om en kompis, familjemedlem eller bara någon bekant. Jag är både rädd och arg för vad världen kommer sluta som.

Svar: Ja, blir så ledsen och arg över att vissa människor (oavsett religion) anser sig ha rätten att avsluta en annan människas liv.
ssohaley.blogg.se

2015-11-14 @ 23:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: