Gallant Unicorn

När kommer min intervju upp?

Det är jättekul att så många har svarat på mina frågor!
Flera av de som svarat har frågat när just deras intervju kommer upp, och svaret är att jag har delat upp dem och spritt ut dem som tidsinställda inlägg för att det inte ska blir tio intervjuer på rad i bloggen!
Jag kommer att posta alla seriösa intervjuer (ja du som hävdade att du heter BajsGöran på sso, jag syftar på dig!) men de kommer inte att komma upp på en gång när ni skickar in dem :)
 
 
Så, vad hittar ni på då? Jag och Thunderdancer har stått och tittat lite på området som öppnas på onsdag, är så nyfiken och förväntansfull! För övrigt så gjorde jag precis klart avsnitt 16 av Onyx!
 
Vår uppkoppling är dock på sitt sämsta humör så det lär ta evigheter att ladda upp det, men det kommer! Vi har nyligen fått information om att kommunen håller på att förbereda för att gräva ned fiber där vi bor så nu håller vi tummarna för att tillräckligt många ska vilja ha bra uppkoppling så att det blir verklighet! Kom igen nu alla mina grannar (okej, mina grannar spelar nog inte SSO, om de gjorde det så skulle det vara fler som pushade för fiber hehe)
 

Kommentarer
Postat av: EBBA

GHUUUD SKOJAR DU?? KOMMER DET PÅ ONSDAG!?!?!?! ONSDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGG? Oj,herregud1 :D TJOHO

Svar: Haha känner likadant :D
ssohaley.blogg.se

2015-11-16 @ 08:44:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: