Gallant Unicorn

SSO, ni glömde något...

Sitter och gör om min karaktär på kontot jag filmar från (utöver Haley Rainstorm).
Blev aningen förvånad när jag upptäckte att det fortfarande går att välja Halloweensmink?
 

Kommentarer
Postat av: Alicia Kittenforce

Yay, då har man lite längre tid på sig att bestämma om man vill ha halloweensmink, eller dem mer ''normala'' sminken ;)

2015-11-11 @ 22:59:58
Postat av: heli underbyxor

Hur länge har du spelat? Sedan 22 december 2014! Alltså inte så jättelänge, men varit helt fastlimmad bakom spelat i 11 konstanta månader! :D

Är du StarRider? Jajjemän. Tyckte inte att priset var såpass dyrt, det var ju standardpris för datorspel eller vad man ska säga, så det var ett självklart val för mig.

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken? Ja! Bästa Sneaky Dragons :D

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten? Haha, ja... Jag hade gärna velat ha en ljusbruna som nästan går ut till fux färgen och ha en man i matchande färg.

Hur ofta och hur länge spelar du? Ofta spelar jag on and off hela dagar. 2 timmar inne, sedan går jag och gör någonting annat till exempel ett tag och sedan tillbaka. Men minst säkert 5-6 timmar om dagen iaf! :D

Spelar du några andra spel? Flera. Dota, League of Legends, World of Warcraft, håller på och börjar lära mig CS också. Solo spel älskar jag Assassins creed serien och ibland är det mysigt att sätta sig bakom the Sims för lite nostalgi!

Vad är det viktigaste för dig i spelet? Att ha roligt. Att göra saker som fördriver tiden. Det viktigaste för mig i spelet blir nog därför vänner, vilket Sneaky Dragons gett mig i överflöd!

Har du någon bästa vän i spelet? Nej, inte "någon" skulle jag vilja säga. Kommer överrens med jättemånga personer, självfallet närmare andra än vissa men bästavän är inget uttryck jag någonsin använt mig av. :)

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik? Alltid ljudet på! Även när ljudet är på så kan jag ha musik. Det är jättemysigt att höra hovarna slå i marken, mihihi. I'm rp like that.

Vad för sorts dator spelar du på? En stationär dator som jag byggt ihop själv från komplett. (cooL)


Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon? Jag läser Evelina Silverknights, ah din då. Haley rainstorm, HIHI. Och alicia starnight. That's pretty much it.

Önskeras i spelet? Jag kan faktiskt ingenting om hästar eller hästraser, haha. Och ändå spelar jag det här spelet, illa. :(

Ditt bästa minne i från spelet? Måste nog vara lite cliché och säga när jag gick med i Sneaky Dragons, bara för klubben nu i efterhand gjort min spelupplevelse så mycket roligare! Babes.

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv? Ehh... Jag tycker om att få folk och skratta så ofta försöker jag ju få in smidiga kommentarer. Men den som alltid säger vad jag tycker, tror jag. Oseriös, driver ofta om allt, sarkasm är typ min bästavän MEN JAG TROR JAG ÄR EN GLÄDJESPRIDARE. Hoppas jag. Alla hatar säkert mig i hemlighet. Eller nåt. (skoja alla älskar mig, jag menar hallå.)

Hur kommer det sig att du började spela? Jag kollade på blogg.se topplista för bloggare för jag ville ha inspiration för en blogg design. Då kom jag faktiskt in på Alicia Starnights blogg och blev förvånad över hur gulligt spelet såg ut!

Vart har du ditt hemstall? Vingården. Men jag skiftar mellan att ha det i Fort pinta med, cos beach lyfe.

Önskefunktion i spelet? Att kunna ha halsduk som en accessoar. :D Liksom helt världelös, inte ha några stats i snabbhet eller liknande utan vara som tex solglasögonen.

2015-11-12 @ 02:45:15
Postat av: Elisabeth Westpoulos

Nejmen vad kul! bara bättre ;)

2015-11-12 @ 13:49:34 - http://jorvikelisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: