Gallant Unicorn

Vad tusan ska det här föreställa?

Kollade på de nya sakerna i gallerian (det var såååå mycket folk vid Freja så jag väntade lite med att göra uppdraget där till det lugnat sig...) lite tidigare idag och hittade bland annat ett par fina ridbyxor som jag tänkte ha i min serie! Sen hittade jag... Jag vet inte ens vad jag ska kalla det!
 
Jackan/rocken är så himla fin! Massa fina detaljer, men vad är grejen med tröjan under?
Det ser ut som att en enhörning ätit en massa olika sorters glass och sen kräkts upp allt på tröjan?
Asså nej. Hade tröjan under varit vit eller svart så att den hade gått att matcha med allt så hade jag inte tvekat en sekund på att köpa jackan. Men nu? Näe :(

Kommentarer
Postat av: Elvira Purplecake

Jag tycker också att den var fin men... Den var lite annorlunda under som jag inte gillade men somsakt en vit tröja hade varit snyggare😔👍🏻♥️😘

PS: Älskar dig Haley♥️♥️♥️

Svar: <3
ssohaley.blogg.se

2015-11-11 @ 18:12:46
Postat av: Rachel Lionson

Jag har inte varit i gallerian än men den jackan är så sjuckt snygg (har alltid haft svårt för gröna jackor). Men gud vad ful den är under! Varför inte låta den vara enfärgad. Allt kan inte vara för treåringar (förlåt om ni tycker den är fin, inget mot er<3)!

Svar: Lite så känner jag med haha
ssohaley.blogg.se

2015-11-11 @ 18:48:19
Postat av: Elin Dragonfall

Lite som ett kinderägg! Chokladen är god och asken är... gul? Men när leksaken är typ en ful, lila och tjock T-rex så förstörs hela grejen. Eller hur?

Svar: haha lite så :P
ssohaley.blogg.se

2015-11-12 @ 07:51:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: