Gallant Unicorn

Fortsätt försöka, du kommer inte att få mig upprörd

Satt och fipplade med min mobil och kommer in på blogg.se's app.
 
Såg att jag hade en hel del olästa kommentarer, vilket jag tyckte var lite skumt eftersom jag hade läst alla mina kommentarer bara en liten stund innan. Gick så klart in och tittade och ser att alla kommentarerna handlar om samma sak: Att en annan bloggare återigen anklagat mig för att försöka förstöra hennes liv. Lite komiskt ändå att flera av hennes läsare faktiskt skriver till mig och förklarar hur fel de tycker att det här är. För vem är det som är skurken då? Hon som gång på gång anklagar mig för detta, eller jag som inte skriver om henne? Förstår inte varför hon är så besatt av mig. Jag har inga blogginlägg eller videor där jag hänger ut henne, och det beror inte på att jag tagit bort dem. De har helt enkelt aldrig existerat. Hade jag velat skapa drama och få uppmärksamhet så hade jag ansökt till Paradise Hotel eller något liknande program, inte skrivit en blogg om ett hästspel. Är så less på den här eviga jakten på drama...
 
Wow. 4 månader senare och hon har inget mer intressant att skriva om än mig och mina påstådda försök att förstöra hennes liv? Det jag gjorde var att förklara för henne att reglerna i en grupp på Facebook gällde för även henne. Det tyckte hon inte om, och efter att jag förklarat varför jag inte satt med telefonen i handen och svarade på sekunden efter det hon skrivit (jag berättade för henne om min sjukdom) så skrev hon att jag skulle ha ett kul liv i rullstolen. Efter det så undrade så klart många vad som hänt. Keep in mind, det här handlar fortfarande om en grupp på Facebook. Så vi som är admins i den gruppen visade vad hon skrivit (så klart utan att visa hennes namn och profilbild, att hänga ut människor finns det ju andra som tycker om att göra och de kan få ensamrätt på det...) då personen ifråga är väldigt mån att måla upp sig själv som offret i situationen och vi ville visa vad som var grunden till att personen blev avlägsnad från gruppen.
 
Hon avlägsnades alltså inte på grund av några personliga skäl från någon av oss som är administratörer i gruppen, utan på grund av att hon inte ville hålla sig till reglerna och tyckte sig vara speciell nog att få gå runt en regel som säger att man inte får blockera en admin i gruppen. Gör man det så kan vi som är admins inte se vad som skrivs och på så sätt inte sköta gruppen om till exempel ett bråk skulle uppstå. Den här personen tyckte inte att den här regeln skulle gälla henne eftersom en av personerna som är admin i gruppen även hon ska ha försökt förstöra hennes liv. Ni kanske börjar ana ett mönster här? Hur detta hänger ihop har jag personligen aldrig förstått då det är den personen som anser sig vara offret här som kallat personen hon blockerat för ''stalker'' på grund av att hon hade en likadan mösa och rock som hon hade. Saker som lagts till i spelet nyligen, ni vet när något nytt kommer och 80% av spelarna springer runt med det? Men men, hur som helst. Vi var flera som försökte förklara för henne att reglerna måste följas av alla, det var inte så att vi försökte tvinga henne att bli bästis med tjejen hon blockerat. Det enda vi krävde för att hon skulle få vara kvar i gruppen var att hon skulle ta bort blockeringen på en admin. Men istället för att göra det så valde hon att gå till personangrepp på mig. Alltså så är jag den hemska människan i hela den här röran.
 
Det är alltså det här jag gjort för att förstöra hennes liv. Eller jag vet inte, jag kanske har smidit onda planer men sedan glömt bort dem? Det är ju trots allt ganska ansträngande att sitta och tänka på hur man ska förstöra någons liv. Helt ärligt, jag kunde inte bry mig mindre...
Finner det lite roande att hon gång på gång förklarar hur mycket hon hatar mig (och ett gäng andra personer) men ändå använder sin tid till att skriva om oss. När jag inte tycker om någon så låtsas jag helt enkelt att den människan inte finns i min värld längre. Lite som ignorerafunktionen på SSO.
Ni vet, hästspelet som vi spelar? Det som det här i grund och botten handlar om? 
 
Så, anledningen till att jag ger den här människan ett eget inlägg? Jo, mina läsare (just det, ni som läser min blogg eller följer mig någon annanstans har också agerat medhjälpare i den här kuppen som att går ut på att förstöra hennes liv, överraskning! Eller ja, enligt henne i alla fall...) undrar så klart vad som händer när en annan bloggare anklagar mig för att ha förstört hennes liv. Vad jag vet så räknas det som trakasserier och/eller förtal. Men jag ser helt ärligt ingen mening med att fortsätta med det här, jag hänger hellre med mina vänner och har roligt i spelet än att skapa drama för lite uppmärksamhet.
Hur som helst.
Till er som undrar om jag sett inlägget - ja jag fick prints skickade till mig på det som skrivits.
Alltså. Jag vet inte vad jag ska skriva ens. Det här var det första jag kom att tänka på:
 
 
Så, nu är hela historian ute och jag skriver inte det här för att försöka övertyga någon om att jag har rätt i det hela. Anledningen till att jag skriver ut det här är för att jag är så less på att den här personen delar ut tjuvnyp och hintar om att jag är en hemsk människa på sin blogg. Vem ni väljer att tro på är helt upp till er, men det här är min sida av storyn och mitt svar på frågan om jag är stolt över det jag gjort?
Jag ser ingen anledning till att skämmas över att jag tycker att alla ska vara med i en grupp på lika villkor. 

Kommentarer
Postat av: Casso

Vadå? Har du en sjukdom och sitter i rullstol? Jag hade isåfall ingen aning!

Svar: Haha näe, jag har en hudsjukdom men jag behöver absolut ingen rullstol. Vilket jag är otroligt tacksam för! Men jag antar att den här människan antingen ville såra mig eller helt enkelt inte förstod vad det var för sjukdom. Eller en blandning av båda...
ssohaley.blogg.se

2016-04-05 @ 10:23:44
Postat av: Ebba Youngland

Kan du inte länka henne blogg? hehe vill se hennes historia! :)

Svar: Näe. Vill inte ge henne tillfredsställelsen att se att jag nämner hennes namn. De som kontaktade mig angående hennes inlägg vet ju vem det handlar om.
ssohaley.blogg.se

2016-04-05 @ 15:15:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: