Gallant Unicorn

Nej men titta!

Haha det här är typ tredje gången jag skriver ett gnälligt inlägg och några sekunder senare så fungerar det jag gnällt om. Jag måste sluta gnälla så himla mycket känner jag... Jag kom in i spelet bara några minuter efter att jag postat inlägget om att jag inte kunde spela, så nu har jag en ny liten häst!
Cherrypie fick han heta och än så länge gillar jag verkligen min nya häst!
 
Jag tror faktiskt jag gillar de här hästarna bättre när de inte ska föreställa Friserhästar? Jag jämförde dem så mycket med de gamla Frieserhästarna och jag tror det var därför jag inte riktigt föll för de nya Frieserhästarna...
Men de här nya hästarna, wow! Jag försöker att bortse från den där framhoven som poppar upp för egentligen är den det enda jag stör mig lite på... Men utöver det så gillar jag dem! 
Jag håller på att ladda upp en video på när jag köper hästen men vårt nät är ju som det är, på tal om video... Jag blev fullkomligt spammad med DM på Instagram, det som folk försökte berätta var det här:
 
Yey! Känns jättekonstigt att min lilla kanal finns där, får nog skynda på med den där outfitvideon jag påbörjade men inte gjorde klart haha! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: