Gallant Unicorn

På andra sidan havet

Idag när jag gjorde uppdragen med Jonas på Sydhoven på mitt Vanessa-konto så stannade jag till och spanade ut över havet. Kommer vi någonsin få utforska den andra sidan?
 
Området bakom Firgrove (typ). 
När gallerian var ny i spelet så uppkom en bugg som gjorde att man kunde bli avkastad av bussen.
Istället för att hamna i gallerian så hamnade man i ett område som jag antar är det som finns på andra sidan havet, mittemot Sydhoven. Jag råkade ut för den buggen några gånger och ja, jag har utforskat det stället lite. Dock så tänker jag inte visa några bilder från området då jag anser att det är att spoila och att visa bilder från ett stängt område känns inte okej. Buggen verkar dock inte finnas kvar, jag har inte hört att någon blivit avkastad från bussen och jag har själv inte råkat ut för det. Man kunde inte ringa hem från den platsen, men det stod inte att man var i ett stängt område och man blev inte hemskickad.
Det enda sättet att ta sig tillbaka var att logga ut och in igen. Nu tror jag ju inte att det området är färdigt för det var i stort sett enbart vildmark + en NPC som jag tror ska befinna sig i gallerian egentligen. 
Man ska ju inte utnyttja buggar, och jag skrev så klart in till supporten och berättade vad jag råkat ut för, vill inte bli avstängd för att jag blivit avkastad från bussen. Jag hade inte ens misskött mig på bussen! :(
 
Men jag ska inte ljuga, det var spännande att springa runt och titta lite, det kunde jag inte låta bli när jag ändå var där och inte kunde ringa hem! Jag minns att jag träffade på en annan spelare där som hade råkat ut för samma bugg så jag vet inte om buggen kanske var vanligare än vad jag först trodde.
(Jag var typ helt '' Jag är den utvalda OMG, sen såg jag en annan spelare så den känslan försvann ganska fort haha!). 
 
(Jag när jag råkade ut för buggen!)
 
Vad tror ni? Visst skulle det väl vara roligt om vi fick utforska ett helt nytt område? Jaaaa, jag vet att det inte var länge sedan Sydhoven öppnades men jag är så nyfiken på hur resten av spelet ser ut! Vad finns där ute?

Kommentarer
Postat av: Rebecca och Daisy

Vore nog roligt och se hur området bakom Firgrove skulle se ut... fast på vintern kommer de ju att öppna upp ett nytt område så få se vilket det blir!

Postat av: Riley Candlestar

Det skulle komma två områden, ett litet och ett stort om jag inte har fel.. :) Får jag låna den första bilden förresten?

Svar: Så kan det mycket väl vara! Ja absolut, låna på! :)
ssohaley.blogg.se

2016-08-22 @ 19:45:44 - http://Candlestar.weebly.com
Postat av: Amedea Misthaven

Jag hoppas att Firfall kommer finnas där nån gång!

2016-08-22 @ 21:00:36 - http://amedosblogg.weebly.com
Postat av: Hazel Oaklord

Jag gjorde exakt samma sak som du. Nör jag hade lagt i kräftburarna stod jag bara och: "Vad finns där borta, på andra sidan vattnet?".

2016-08-23 @ 07:02:26
Postat av: Frida Wolfcloud

Vad var det för NPC? Blev jättenyfiken!

Svar: En ''vanlig'' tjej liksom :)
ssohaley.blogg.se

2017-04-16 @ 23:04:10 - http://fridawolfcloud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: