Gallant Unicorn

Roligt uppdrag och Starcoins till alla!

Idag var servern uppe väldigt tidigt efter uppdateringen, yey! Bra jobbat SSO :)
Jag kommer inte skriva något om uppdragen nu för jag vill inte spoila för de som inte kan/vill spela än så bilder och en utvärdering (typ?) om uppdragen kommer att komma lite senare! Dagen uppdatering är även spelets 250:onde uppdatering, allså whaaat? Det känns helt sjukt och jag blir nästan lite stolt och nostalgisk för jag har varit med ganska många av de uppdateringarna. När jag började spela så hade spelet bara funnits i cirka två månader, i början var liksom inte ens onsdagsuppdateringen en grej riktigt. Det här var alltså precis, precis i spelets början. Den första uppdateringen jag kommer ihåg var den här:
Här hade jag alltså spelat i två dagar. Jag kommer ihåg att jag tänkte att : ''Nice, spelet har precis uppdaterats!'' På den tiden spelade jag mestadels World of Warcraft och det spelets uppdateras inte alls lika ofta som SSO så jag trodde ju att jag fått in en jackpot och börjat spela precis innan spelet fått en stor uppdatering, jag fattade liksom inte att spelet skulle uppdateras varje onsdag haha! 
Jag tycker att SSO-teamet gör ett jättebra jobb som ger oss en uppdatering varje vecka,
jag vet att det låter som jag gnäller mycket och det tar över det faktumet att jag verkligen älskar spelet.
Jag är faktiskt tacksam över att vi får nya saker eller uppdrag varje vecka, även om det inte alltid låter så ehe...
 
Hur som helst, dagen uppdrag var roliga! Lite annorlunda och det gillar jag! men som sagt, mer om uppdragen senare idag. Eftersom det är uppdatering nummer 250 idag så fick vi fem koder som ger 50 Starcoins vardera, så sammanlagt 250 Starcoins! De här koderna ska fungera för alla (jag har använt dem på konton som jag inte längre är Starrider på med) men jag har ingen aning om hur länge de är giltiga så skriv in dem så fort som möjligt för säkerhets skull! Koderna är:
 
SSOONE
SSOTWO
SSOTHREE
SSOFOUR
SSOFIVE

Kommentarer
Postat av: Riley Candlestar

Själv kunde jag inte skriva in koderna på mitt Lifetime-konto?
Det gick på det som inte var StarRider.. xD

2016-08-17 @ 17:41:45 - http://www.rcandlestar.blogg.se
Postat av: Andrea applecamp

Fail, jag är life time och det gick för mig 😂😂

2016-08-18 @ 20:49:48
Postat av: Julie

Åh, fasen! Såg först koderna nu D:

2016-09-12 @ 07:39:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: