Gallant Unicorn

Tack för att ni kom och firade med oss!

Igår så samlades några av medlemmarna i Sneaky Dragons (Det var ju fredagkväll så alla kunde inte komma, och så är det ju trots vädret fortfarande sommar och många har fortfarande semester och är iväg på annat håll) i Äppellunden. Vi hade nog inte riktigt räknat med att så många skulle vilja komma och fira med oss. Tyvärr så kan man ju inte se mer än 50 (tror jag?) spelare på samma gång så många som kom för att fira med oss såg oss inte... Det blev mycket skrik om att vi ignorerat andra spelare men det var ju faktiskt Starstable's ''fel'' och inte vårt att alla inte kunde se varandra...Tråkigt men inget vi kunde gör något åt.
 Vi stod där ett tag och svarade på frågor och fotade med de som faktiskt kunde se oss, vi försökte att dela upp oss lite med så att fler skulle få chansen att se oss. Surt när så många hade tagit sig till platsen och sen inte kunde se oss liksom... Men vi försökte göra det bästa av situationen och red runt, hade picknick, fikade och bara myste!
 Vi drog även iväg ned till Moorland för att umgås lite med de som inte var Starrider...
Vi livestreamde hela ''eventet'' och svarade på frågor som vi fick i chatten. Det var riktigt kul att få chansen att prata med de som kom och träffade oss!
Tack alla som firade vår treårsdag med oss!

Kommentarer
Postat av: Nora Sleepyhurricane

Jag glömde att byta server till er:(

2016-08-13 @ 16:26:03
Postat av: Alicia Kittenforce

Jag hade det väldigt trevligt, tack så mycket för att vi fick fira med er! :D

2016-08-13 @ 23:44:13
Postat av: signe swordstar

Jag kunde inte komma för min dator orkar inte med så mycket folk i för sig så ser jag er ganska ofta endå cx

2016-08-18 @ 09:48:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: