Gallant Unicorn

Vill ni ha ett uppdaterat Firgrove?

Jag känner mig lite splittrad. Jag minns fortfarande när jag red in i Firgrove för allra första gången,
det är över 4 år sedan och jag kommer ihåg att jag tyckte att det var sååå mysigt!
 
Och, det tycker jag fortfarande! Men, jag får ändå känslan av att Firgrove inte nått sin fulla prakt än.
För just nu så känns just Firgrove lite bortglömt där borta i bergen även om jag faktiskt tycker om att det är lite lugnare i Firgrove än till exempel i Silvergladebyn. Nu under sommaren så verkar det som att en hel del spelare som har valt att flytta till Firgrove så det är lite mer liv och rörelse där för tillfället.
 
Så, om vi tittar lite på hur Firgrove ser ut i dagsläget då. En av sakerna som jag verkigen gillar med just Firgrove är det höga staketet som omringar hela byn. För att hålla vargarna borta. Och det verkar ju lyckas, för än så länge så håller sig vargarna uppe i bergen som ligger mellan Firgrove och Valedalesjön.
Men jag ska inte ljuga, jag hade tyckt att det var kul med ett uppdrag där vargarna invaderat byn och man skulle locka bort dem genom att muta dem med hundgodis, det funkade ju i Gyllenåsarnasdal liksom?
Jag hade velat veta lite mer om just vargarna över lag! De är ju så söta och derpiga!
Nå väl, nu var det inte vargarna det här inlägget skulle handla om, utan om firgrove!
 
Det här staketet är alltså det första man lägger märke till när man kommer till byn, det är fint som det är nu. Men tänk hur vackert det skulle kunna bli med den uppdaterade grafiken som vi fått se smakprov av på de platserna som redan uppdaterats! Eller så skulle det kunna bli helt fel och se plastigt ut...
 Jag gillar den här lilla passagen, den är annorlunda och bidrar till byns charm!
 Dock så måste jag erkänna att den skrikigt rosa transporten ser lite malplacerad ut... Trä, trä, trä och så ROSA! 
Stallet ser ju likadant ut som alla de andra hemstallen så inget konstigt med det, men tänk er ett mer Firgroveanpassat stall... Ett byggt av timmer som smälter in lite bättre med de övriga byggnaderna?
En av sakerna som jag vekligen gillar är det stora och lite vildvuxna äppelträdet som växer vid affärerna.
 Om de skulle uppdatera Firgrove så hoppas jag att det får vara kvar!
 Och så föräljningsstallet, det är verkligen stort! Lite för stort tycker jag, personligen så hade jag föredragit två separata stall med lite mer stallkänsla? Det här stora stallet får mig att tänka på ett garage...
 Det stora fina huset (som jag antar) att Mr. Franklin bor i? Hur fint hade inte det varit med en liten uppdatering? Och vad är det han är så mån om att skydda där inne i huset? Jag menar, ett högt järnstaket utöver det enorma staketet som omringar hela Firgrove? Jag gillar Mr. Franklin, så jag hoppas vi får fler uppdrag med honom!
 De små vita husen som ligger utspridda över hela byn då? De hade säkert blivit hur charmiga som helst med en liten uppdatering! Jag tycker allt att Mrs. Packard förtjänar en hammock liknande de som finns i Skördebygden att slappna av i så här på åldens höst! Och på tal om ålder, är det bara jag som ser Firgrove som en by med mestadels äldre invånare? Känns som att det hintats om det i de uppdragen som innefattat byns invånare.  En liten lugn by i bergen för pensionärer? Så himla mysigt! Men, jag tycker att pensionärerna borde få lite mer att göra i byn.
Nu finns det ett café och en hårsalong.
 Tänk om det skulle finnas en damm med ankor och bänkar runtom som man kunde sätta sig vid och bara filosofera? Eller, vad sägs om trädgårdsland som NPC:erna hade kunnat gåoch påta i? Jag hade nog velat ha fler NPC:er generellt, en liten farbror som sitter på en veranda och klappar sin katt, eller en tant som är ute och promenerar med sin hund? Lite mer liv och rörelse helt enkelt!
Den enda som promenerar runt nu är ju Professor Jura. Stackarn, han går där och väntar på skelettdelar som han får in mer och mer sällan nu när intresset för Dinodalen verkar ha sinat helt. 
Jag hade tyckt att det varit kul om Professorn hade fått ett lite mer personligt hus,
istället för ett som ser ut exakt som alla de andra i byn...
Vad är egentligen grejen med de här stora husen?
Är det bara byggnader som är utplacerade där bara för utfyllnadens skull, eller fyller de faktiskt ett syfte?
En sak som jag aldrig tröttnar på är att klättra upp bakom byn på natten och titta på alla ljusen som lyser upp byn!
 
 
Hur skulle du vilja förändra Firgrove? Skulle du vilja förändra det?
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Meja Crazyrock

Du fick äntligen din arkeologi i Epona!

2016-08-03 @ 10:27:13 - http://mejacrazyrock.blogg.se
Postat av: Sofia Eveningsmith

Verkar som du äntligen har fått din arkeologi Haley XD

2016-08-03 @ 10:31:11
Postat av: Anonym

ARKEOLOGI I EPONA

2016-08-03 @ 10:34:43
Postat av: Amedea

När jag blev SR var det första jag gjorde att kuta till Firgrove med min slöa ponny för att köpa palomino quatern, hehe

2016-08-03 @ 10:37:59
Postat av: Allison Underhurricane

Haley! Du hade rätt! Vi har fått arkeologi i Epona!❤️

2016-08-03 @ 13:06:57
Postat av: Zelda Beebard

Det skulle va så kul och mysigt att få uppdatera Figrove! Jag håller verkligen med om att det skulle va mysigt med ett stall som skulle passa in lite bättre i Figrove som är gjort av stora stockar o.s.v. Men min dröm är att Jorvikstallet och Jarlaheim ska uppdateras tänk vad fint det skulle bli med all den nya grafiken o.s.v :D ♥

Postat av: Ivy Yellowcake

Jag har väldigt svårt för de vita husen, tycker de ser ut som containrar gjorda av papper typ. Istället skulle jag vilja ha de blå, alltså typ..Lite gråblåa, gammal blåa eller hur man nu ska förklara det. Hyrde ett hus på landet som hade halmtak en gång, kanske skulle vara en mysig detalj också :D

2016-08-03 @ 17:23:03
Postat av: Andrea Applecamp

Känner också att fg behöver få en uppdatering

2016-08-03 @ 18:42:12
Postat av: Stephanie Diamondfall

Tror jag vill ha Firgrove kvar, de skulle säkert bli fantastiskt men Firgrove är redan perfekt. En liten skogsby med gulliga trähus. Minns hur när jag blev sr för första gången och fick tillgång till hela spelet så såg jag firgrove på kartan och satte upp ett mål att rida det. Det kändes som en evighet dit men det var så fint när jag kom dit, det var över 4 år sedan. Och jag vill minnas samma firgrove.

Svar: Det är lite därför jag är splittrad över vad jag egentligen vill (jag har ju inget att säga till om i den frågan alls). Så om de skulle uppdatera Firgrove så hoppas jag att de behåller samma stil på byn :)
ssohaley.blogg.se

2016-08-03 @ 23:42:25
Postat av: Eva Bunnnyland

Jag skulle absolut villa ha ett uppdaterat Firgrove! Håller med dig om typ allt som du sa om detta! Håller med! Valedale har ju blivit uppdaterat nu, jag hoppas att platsen efter det blir Firgrove!

2016-08-04 @ 14:06:34
Postat av: Zoe Pineson

Åhhhh en liten pensionär by!!!! Med ankor och npc er som matar fåglarna :DD då skulle jag nig aldrig flytta från figrove. En grej jag tänkt på är att kommer vi någonsin träffa våran karaktärs familj?? Skulle tycka att det var lite kul då så många uppdrags möjligheter skulle finnas

2016-08-04 @ 17:45:27
Postat av: Bianca Waterlund

De får inte ta bort äppelträdet där jag går och smygplockar äpplen till mina hästar. Dock vore det kul med mer trädhus och en annan färg på transporten så att den smälter in mer. Tycker det är synd att den är så skrigik. Och fler npc som går omkring och mer fakta och upd om vargarna. Jag har helt enkelt stora förhoppningar💜💜💜

2016-08-06 @ 15:39:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: