Gallant Unicorn

De levererar igen!

Jag vet att jag brukar vara bra på att klaga på SSO till och från, men de senaste uppdateringarna har varit helt fantastiska och idag så fortsätter de på samma spår!
 
Jag gillar ju alla form av story i spelet, att få veta mer om NPC:erna och deras historia så att de fortsätter med uppdragen direkt veckan efter gör mig jätteglad!
 
 
Kläderna som kommer i dagens uppdatering var jättefina, de med rött i var nog inte riktigt min smak. Eller, det är liksom inte ''Haley Rainstorm-stil'' men kanske kan Vanessa få lite nya kläder i min serie?
De lite mer stilrena kläderna däremot, jag vill ha hela setet!
 
Problemet är ju att min garderob är så himla fullproppad, men jag kanske kan sälja/kasta lite handskar och sådant som jag inte använder? Känns ju dumt att göra sig av med saker jag betalat för för att kunna köpa nytt men ja... Så får det bli antar jag. Jag kan förstå att många av er som läser det här inte förstår mitt eviga problem med för lite plats i garderoben men så här är det: Jag gillar att sätta ihop olika outfits, att variera hur min karaktär ser ut och att göra min serie verklighetstrogen genom att inte låta min karaktärer kuta runt i samma gamla trasor i avsnitt efter avsnitt. Och jag tycker att SSO skjuter sig själva i foten lite genom att begränsa antalet plagg (och utrustning) vi kan köpa genom att inte utöka garderobens utrymme. Kan vi köpa fler saker så tjänar de mer pengar helt enkelt.De lägger ju in så himla mycket nytt och fint som vi kan köpa men jag vet att det är fler än jag som låter bli att köpa saker just på grund av att det är svårt att få plats och främst att sortera sakerna. Det är inte så lätt att hålla ordning helt enkelt... Men men, jag hoppas att de inser det och tar tag i det problemet snart. 
 
Från något tråkigt till något kul, idag kommer SNÖN! Som jag har längtat, det ska bli så mysigt!
Nu kommer jag spamma mina stackars följare på Instagram med bilder på hästar i snö, men det är ju så fint!
 
Och så adventskalendern, har ni sett den? Den är ju så fin och jag älskar att det snöar på sidan!
 
I dagens lucka får man den här charmiga tröjan:
 

Kommentarer
Postat av: Hazel Oaklord

Det står din alldeles fula jultröja... 😂

2016-12-14 @ 18:01:38
Postat av: Eva Bunnyland

Jaa alltså varför står det "fula"? XD

2016-12-14 @ 19:16:19 - http://evab.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: