Gallant Unicorn

Hej då 2016

Ja, året har ju några dagar kvar. Men jag är så redo att ta avsked av det här året. 
2016 har inte bara varit skit, jag har hittat min egen fluffponny och min sjukdom (PPP) verkar bete sig bättre... Det är i alla fall inte lika illa som det var 2015 så det är ju bra! Vad det gäller SSO så tycker jag faktiskt att de har gått från klarhet till klarhet under hela året. Uppdragen har varit välskrivna och spännande, hästarna som har kommit under året har varit jättefina med fantastiska nya rörelser  och animationer. Vi har fått nya områden att utforska och ja... Det går inte att utelämna vårt nya hemstall, jag älskar det!
Jag har säkert glömt något nu haha, får skriva en resumé över året senare!
 
Över lag tycker jag att det har varit ett bra år för spelet. I alla fall vad jag som vanlig spelare har upplevt det som! 
 
I morgon är det onsdag vilket betyder uppdatering. Dock så är det ju fortfarande lite så där helg och så (haha folk är lediga helt enkelt) så jag förväntar mig ingen jättegrej utan kanske lite nyårskläder och raketer? De som jobbar på kontoret borde få en onsdag där de ''bara'' kan kasta in något litet och sedan kan ta det lugnt och ha lite ledigt... Nu vet ju jag med att det inte bara är att kasta in saker utan det ligger mycket jobb bakom en liten uppdatering med, men jag tror ni förstår vad jag menar?

Kommentarer
Postat av: Amedea Misthaven

Det blir väl nyårsuppdateringar dåe

2016-12-27 @ 23:38:52
Postat av: Tilda Diamondfield

Tycker också att året har varit fantastiskt, men jag tror det kommer huvudstory eftersom vi har blivit lovade det under 2016 :D

2016-12-28 @ 08:38:07
Postat av: Eva Bubbla

Vad bra att din PPP verkar bli bättre iaf! :D
"Din fluffponny" lät roligt xD Fluffponny liksom!
Är du fortfarande på Air Star? Vill vara där men den är full... ;(

2016-12-28 @ 11:24:07 - http://evab.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: