Gallant Unicorn

Många timmar senare

Nu har jag rensat min garderob, och jag slängde/sålde massor av saker för att få lite mer plats...
Sjukt tråkigt att man inte kan spara allt man vill ha kvar och ändå kunna köpa mer saker men men, det är inget att göra åt. Nu har jag lite mer ordning och det känns som att det är lättare att hitta saker och sätta ihop outfits.
En sak som jag kom att tänka på är att det skulle vara skönt med en extra flik utöver kläderna, hästsakerna och husdjuren där vi kunde ha ja... Övriga saker helt enkelt?
 
Liksom, nästan en halv sida täcks av masker som vi fått/kunnat köpa vid högtider och så vidare...
 
Och som tur är så går det ju att lägga in pryttlar bland hästarnas utrustning...
Hade det inte gått så hade jag blivit galen på kaoset haha!
 
Även om det är bland kläderna som det är mest kaos så passade jag på att sortera lite bland hästarnas utrustning med. Och för att göra det lättare att sätta ihop outfits så kastade jag in alla saker jag fått via högtidsuppdrag och så vidare i en egen flik. Saker som jag tycker är roliga att ha kvar men som jag kanske inte använder så ofta på grund av ja... Jag gillar verklighetstrogen utrustning och de som gör den här sortens utrustning verkar ha en hemlig dröm om att jobba på cirkus. Så himla mycket färger och mönster. (Välkommen att ge tjuvnyp för att jag inte höjer allt SSO gör till skyarna, jag vet att det kliar i fingrarna!)
 
(Haha om man bara fokuserar på hästen på bilderna så ser det ut som om han nyser!^^)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: