Gallant Unicorn

Är det värt att uppgradera till PRO?

Jag har funderat ett tag på om jag ska uppgradera till PRO här på bloggen?
Den största anledningen är att man kan anpassa bloggen så att den är lättare att läsa via mobil, 
för ca 40% av er som läser min blogg läser via mobilen. Ni som gör det, hur ser det ut?
Hur fungerar det? Ser inläggen bra ut, är det lätt att läsa och så vidare? Så här står det när man 
går in och läser om PRO just om mobilanpassningen:
 
''Presentera din blogg i ett läge anpassat för mobiler och surfplattor och ge dina besökare en optimal upplevelse! När du mobilanpassar används utrymmet till det som är viktigt - innehållet. Du slipper att zooma för att kunna läsa en text som egentligen är anpassad för en datorskärm. Din blogg blir lättnavigerad och med det så förbättras upplevelsen. Det här är bara några av fördelarna med att mobilanpassa!''
 
Vad säger ni? Är det någon av er som läser min blogg som testar PRO-versionen av blogg.se?
En annan fördel är att bloggen blir helt reklamfri och det är ju nice, man kan välja om man vill lägga 
in annonser för att tjäna pengar dock. Men det är inget jag tror att jag kommer göra för att jag har aldrig bloggat i syftet att tjäna pengar på min blogg, jag bloggar för att jag tycker det är kul och jag gillar att höra era åsikter. Plus att det är kul att kunna titta tillbaka i arkivet och se vad jag gjorde i spelet för ett eller två år sedan.  
Så, har ni några tips? 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

För mig just nu så är det ingen skilnad från om jag kollar på en Pro uppgraderad blogg jämfört med din, för jag behöver inte zooma eller så och man kan fortfarande hitta lätt här tycker jag, som lxm är typ ny på din blogg såe, vet inte riktigt om det är värt det eller om det bara är såhär på min mobil

2016-02-22 @ 11:16:37
Postat av: Anonym

Jag läser på mobilen just nu & jag behöver varken zooma eller någonting. Det är en underbar kvalité :)

2016-02-22 @ 11:43:41
Postat av: Rachel Lionson

Jag läser din blogg både på mobil och surfplatta och jag tycker att det ser bra ut. På mobilen är det verkligen jättebra men på plattan kan man behöva soma in lite.
Kram ❤

2016-02-22 @ 12:48:56
Postat av: Nadia Oakhall

Hej!
Jag brukar läsa din blogg från mobilen och det går jättebra! Man ser inte bilden som du har högst upp men dina inlägg går att läsa utan problem eller någon sorts zoomning. 😝

2016-02-22 @ 13:28:06
Postat av: Christelle

Jag behöver inte zooma eller någonting och jag tycker att det ser jättebra ut! :) Dock så kan jag inte se headern (om du har en?)utan jag kan bara se inläggen. Men jag tycker att det ser jättebra ut och väldigt enkelt att läsa, så jag tycker inte att du ska uppgradera till pro. Men du gör ju förstås som du vill. ;)

Svar: Nej jag kan inte heller se headern via mobilen så vet inte om det ska vara så? Jag tänkte ändå ändra designen nu när det inte är snö i spelet mer så kanske testar då? :)
ssohaley.blogg.se

2016-02-22 @ 14:39:16
Postat av: Lily

Läser din blogg genom mobilen 99% av gångerna jag läser den. Genom mobilversionen går det knappt att kommentera (inte lyckats komma på det iaf) och man kan bara vara Anonym. Mobilversionen är riktigt irriterande helt enkelt.

Svar: Läser du via din webbläsare i mobilen eller via blogg.se's app? Försöker samla så mycket fakta som möjligt innan jag testar :)
ssohaley.blogg.se

2016-02-22 @ 18:06:47
Postat av: viktoriadarkgarden.blogg.se

Jag andvänder blogg.se's app och för det mästa ser det bra ut. Lite krångligt när man ska komentera men brukar inte behöva zoma in.

2016-02-22 @ 19:41:49 - http://viktoriadarkgarden.blogg.se/
Postat av: Klara Eaststar

Jag läser på min IPad och det funkar jätte bra, dock så zoomas det ut ibland, det kan ju vara en bugg men det är lite irriterande.

2016-02-22 @ 21:03:53
Postat av: Riley

Man ser inte bloggdesignen, men det är enkelt att läsa!

2016-02-22 @ 22:20:15
Postat av: Anonym

Jag läser bloggen från mobil och tycker att det funkar toppen! Läser från webbläsaren och tyckar ett bloggen får perfekt utseende (eller vad man ska säga :p) för att läsas på mobil som den är nu :)

2016-02-23 @ 07:05:59
Postat av: Matilda Southtree

Sidan verkar vara mobilanpassad hos mig? Ser inläggen tydligt, om jag roterar mobilen åt sidan och tillbaka blir texten dock väldigt stor, och om jag skrollar upp så får jag fram en svart sak som får mig upp till toppen igen, kan välja kategori och sånt, men det finns ingen header, och din fina design finns ingenstans, bara blogg.se's tråkiga grå ;(

2016-02-23 @ 08:11:07
Postat av: Emma Shortroad

Jag läser gärna bloggar från telefonen ibland, speciellt om jag precis vaknat och vill ha något att läsa.
Från mobilen så tycker jag allt är fint inzoomat och jag slipper hålla på att pilla på skärmen för att se vad som skrivits. Jag gillar bloggarna mer efter den ändringen med bloggarna.
Ang att designen inte syns, så är det en ändring inne på din blogg som du måste göra så att din design syns! :P

Svar: Men vaaaaa? Har letat runt bland inställningarna men inte hittat något? :O
ssohaley.blogg.se

2016-02-23 @ 13:26:00 - http://emmashortroad.blogg.se
Postat av: Zoe pineson

Allt är helt perfekt alla bilder är bra kvalitet och man behöver inte zooma någonting. Det ända är att man inte kan se hedern men det funkar bra ändå 😘 Kram Zoe😎👌🏽

2016-02-24 @ 20:43:15
Postat av: Selma Frendtree

Jag läser din blogg på min telefon som är en med 4,5 tumsskärm och min mobil är lite...vad ska man säg? Speciell för ibland gör den som det själv vill och så läser jag din blogg på min IPad Air 2 och jag behöver på båda 2 aldrig zooma in.

2016-02-28 @ 11:58:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: