Gallant Unicorn

Min favorithäst utöver min starthäst

Ni som följer min serie Onyx har säkert förstått att jag är lite extra mån om den svarta Quarterhästen?
Även när jag inte spelar in serien (nu måste jag tex vänta tills alla hjärtans dagdekorationerna är borta ur spelet) så väljer jag ofta just den hästen till event och liknande. Den är ju så söt!
 
Men, det var faktiskt inte den första Quarterhästen jag köpte utan det var den här lilla godingen:
 
Felicia Nightlake och jag köpte våra första Quarterhästar samtidigt och hon köpte den svarta, jag insåg på en gång att det skulle sluta med att jag köpte den jag med... Jag levlade min egen Quarterhäst och jag gillar den med, men varje gång jag såg någon rida runt på den svarta så blev jag lite avundsjuk!
 
Här stötte jag på Alice mitt i en levlingsrunda och dregglade lite över hennes söta lilla häst...
 
Så ja, det slutade med att jag köpte den svarta Quarterhästen med!
Oftast när jag köper en häst så fullkomligt älskar jag den under den veckan som det tar att levla upp den till level 15 men sen så brukar den få åka till hästön efter ett litet tag. Jag tror faktiskt att min svarta Quarterhäst, min starthäst och min Frieser är de enda av mina 64 hästar som inte varit på hästön.
 
(Min starthäst gjorde en snabb visit under 1:a april när man kunde byta färg på hästarna, enbart för att jag ville ha en fin bild på honom haha!). Jag tror att anledningen till att jag tycker så bra om just den svarta Quartern är att den är så anpassningsbar. Den passar lika bra i ett dressyrset, en westernoutfit och en terrängoutfit och jag gillar deras animationer. De blir liksom lite mer personliga när de inte bara står helt stilla hela tiden utan faktiskt både betar och gäspar! Och galoppen, den ser så kraftfull ut!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, ungefär så är det för mig och en av mina kompisar, först köpte hon den svarta, sen köpte jag palominon. Fast jag har inte köpt den svarta

2016-02-21 @ 17:49:19
Postat av: Doris Dawnforest

Friesern har varit på hästön, Frida Winterstorm skickade dit honom på bus! ;)

Svar: Haha men det räknas inte, det var ju mer eller mindre kidnappning :P
ssohaley.blogg.se

2016-02-22 @ 06:42:23
Postat av: Selma Flowerpaw

Var köpte du western-sadeln som är på bilden högst upp? Jag har nämligen det tränset och skulle gärna vilja ha något att matcha den till! :D

Svar: Den finns i Fort Pinta :)
ssohaley.blogg.se

2016-03-10 @ 11:25:13 - http://selmasjorvik.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: