Gallant Unicorn

Friesern klar och en ny häst i stallet!

Igår så levlade jag klart min Frieser, det kändes nästan lite tråkigt eftersom jag gillade att levla den!
 
Men, anledningen till att jag levlade klart Friesern istället för att spara den till levlingshäng är för att det kom en häst med en färg som jag väntat på väldigt länge. Det är den nyaste Quartern jag syftar på.
Ända sedan det kom en ponny med samma färg så har jag velat ha den färgen på en stor häst och igår som kom den äntligen till spelet! Jag gillar den verkligen (Onyx är så klart fortfarande min favoritQuarter haha!), jag döpte min nya häst till Strawberrycake! Köpte du någon ny häst igår eller väntar du på att någon särskild häst ska komma till spelet? Jag vill så gärna ha fler borkfärgade hästar! Insåg i efterhand att jag uttryckte mig riktigt galet, jag menade att jag vill ha in fler borkfärgade (gulbruna-ish) hästar i spelet men många tolkade det som att hästen på bilden är borkfärgad, så är det inte utan hästen på bilden är en rödskimmel! Tur att ni var snabba och påpekade det så jag kunde ändra haha! 
 

Kommentarer
Postat av: Allison Underhurricane

Jag köpte fullblodet eftersom den var så himla lik som en häst jag ridit på IRL. Så köpte den och den fick heta Coco Chip aka Cotanga aka Cottis (det blev många aka:s där :D)

2016-07-28 @ 21:18:58
Postat av: Courtney Candlenest

Vill verkligen ha en Flugskimmel Ponny i nya animationer. Och såklart Mustanger, utöver det är jag ganska nöjd med vad vi än får, haha är inte en sådan perfektionist när det kommer till hästar, hehe.

2016-07-29 @ 01:02:10
Postat av: Meja Crazyrock

Ska köpa quartern när jag har tillräckligt med star coins. Shoppade lite kläder igår och har tre hästar att levla så det får vänta!

Svar: Haha lätt hänt ju! 😊
ssohaley.blogg.se

2016-07-29 @ 07:03:15 - http://mejacrazyrock.blogg.se
Postat av: Dakota Hawkdawn

Om du ursäktar så heter färgen rödskimmel och inte bork på den hästen:)

Svar: Det vet jag, uttryckte mig väldigt konstigt bara haha men det är ändrat nu 😊
ssohaley.blogg.se

2016-07-29 @ 08:16:01
Postat av: Yvonne Sweetwood

Jaa så det är Bork färgen heter hahaha, det ska jag lägga på minnet till nästa ryttarmärkeprov haha (har tappat bort övningslappen med färgerna o kan alla utan del :P)
Men din fråga, hmm.. Skulle velat ha uppdaterade Tinkrar för vill ha en som ser ut som min favvo i stallet haha och han finns inte just nu :P

Svar: Nja, det var jag som skrev lustigt, Färgen på den nya Quartern heter rödskimmel :)
ssohaley.blogg.se

2016-07-29 @ 10:09:24
Postat av: Elisabeth Westpoulos

Tyvärr så fastnade ingen häst för mig så det blir ingen ny häst för mig. Och ja, jag väntar fortfarande på mina haflingrar haha!

2016-07-29 @ 11:53:53
Postat av: Matilda Southtree

Bork är ett gammalt namn på färgen Gulbrun, så det är inte riktigt "gulbruna-ish", utan mer av "gulbrun" ;)
Båda namnen på färgen är helt ok att säga, btw!

Svar: Jag vet mycket väl vad en borkfärgad häst är, men jag tar inte för givet att alla som läser min blogg är intresserad av hästar irl eller insatta i färgerna. Alla som spelar sso är inte intresserade av riktiga hästar... Därför tycker jag det är enklare att förklara det på en gång istället för att förklara det i 15 kommentarer i efterhand.
ssohaley.blogg.se

2016-08-01 @ 14:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: