Gallant Unicorn

Jag är ute på äventyr

Under natten till idag så kom jag fram till att de var alldeles för länge sedan jag träffade Amanda Wolfdaughter. Så... Jag bestämde mig för att släpa med min man och åka de 19 milen det är hem till henne där och då, någon gång efter midnatt så där... Jag och Amanda hade pratat om att jag kanske skulle komma och hälsa på under helgen men jag skrev att jag behövde fixa i ordning lite hemma först. Sen slutade jag skriva helt och hörde inte av mig förrän vi var en kvart ifrån där Amanda bor. Då skickade jag en bild till henne för att hon skulle se vart vi var, sen fick jag det här svaret:

Grejen är att Amanda har (både med sällskap av andra från klubben och som ensam brottsling) överraskat mig genom att komma på spontanbesök ett antal gånger. Nu var det min tur! Tänk att SSO ligger bakom några av mina mest värdefulla vänskapsrelationer idag, det hade jag aldrig kunnat föreställa mig när jag började spela!

Jag har med mig laptopen men jag avskyr att skriva på den (har väldigt svårt för tangentbordet på den) så jag kommer att uppdatera bloggen, men från mobilen. Så om texten ser konstig ut så vet ni varför 😊 
Kommer spendera så mycket tid som möjligt med Amanda nu tills vi åker hem igen på söndag, och eftersom jag inte har med min stationära dator så kommer jag inte kunna ladda upp några videor förrän jag är hemma igen... Men jag kommer ju spela på laptopen så mina inlägg slipper ni inte så lätt haha!

Kommentarer
Postat av: Yvonne Sweetwood

Sneaky Haley haha

2016-07-29 @ 19:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: