Gallant Unicorn

Om jag gör det här nu...

...så slipper jag det kanske senare?
 
Det jag syftar på är arkeologin i Dinodalen! På mitt Haley Rainstorm-konto är jag beundrad sedan länge, men på mina andra konton? Oooouuff, varför har jag varit så lat? Men nu är det slut på det för jag har en känsla av att det kan vara smidigt att ha fått upp ryktet med just arkeologin senare. Jag är ju fortfarande helt inställd och säker på att vi kommer att få leta stenar i Epona. Och en sak som jag fick skickad till mig på Instagram från en spelare (tusen tack igen!) gjorde att jag blev ännu mer övertygad. 
Det var en bild på ett dagligt uppdrag som antagligen blev inlagt i uppdragsloggen av misstag. Jag vill inte spoila för någon så vad det var kan jag berätta när det väl kommer till spelet haha!
 
Hur som helst, Nadine är i alla fall populär nu, ett steg i taget!
 
Vill ha ha mer arkeologi, eller tycker du det är tråkigt?
Jag älskar tanken på att leta efter saker, mitt farmingmode slås på direkt och jag kan sitta i timmar och bara leta efter stenar. Men, det som drar ned det hela för min del är dimman i Dinodalen. Jag är så less på den. Därför så skulle jag älska att leta stenar i Epona istället! Visst, det är lite dimmigt i träsket men jag tycker inte den dimman är i närheten av lika jobbig som den i Dinodalen...

Kommentarer
Postat av: Stephanie Diamondfall

Den senaste veckan har jag gjort arkeologi nästan varje dag, jag har blivit beundrad för länge sen men jag tycker bara att det är typ kul. Och för att jag vill ha ett speciellt plagg

Svar: Åh, duktig! :D
ssohaley.blogg.se

2016-07-11 @ 18:50:06
Postat av: Abigail (Abi) Gladecamp

Tycker att det är jättetråkigt och är verkligen inte beundrad 😂 Och så är jag i level 19... Ja du😂

2016-07-12 @ 13:14:36
Postat av: Julie

Oj.. Jaa, du.. Lilla Julie här, är ju typ neutral med arkeologin. Kan tillägga också att jag har "jobbat" med den sen ca 1 år tbx heh..

Svar: Haha åh, kämpa på! :D
ssohaley.blogg.se

2016-07-12 @ 20:34:03
Postat av: Anonym

Asså är i level 19 och har inte lämnat in ett ändå ben... Det går inge bra här! 😂😂

2016-07-13 @ 17:19:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: