Gallant Unicorn

Så går det

Mycket kan jag stå ut med, men när andra spelare springer runt och beter sig illa och är otrevliga mot andra spelare och sen säger att de är jag? Näe, då blir jag sur. Jag hoppas på riktigt att ni blir avstängda!
 
När jag konfronterar spelare som gjort så så är svaret i 97% av fallen ''Men jag har blivit hackad jag skulle aaaaaaldrig göra så!''. Pfft, tyst. Ingen tror på er och det blir bara pinsamt. Sluta upp med det där tramset.
 
Vill du vara så naiv att du tror att sanningen inte ska komma fram och det är okej att ljuga om att du är någon annan så fine, men stå för det du gör istället för att komma med bortförklaringar sen.
Jag anmäler alla som utger sig för att vara jag, inga undantag. Bryter man mot reglerna så får man stå sitt kast.

Kommentarer
Postat av: Sally monsterlake

När man försöker vara någon som är så awsome som du så blir man fast till sist ;)

2016-07-06 @ 13:34:10
Postat av: Valle

Detta är verkligen inte ett okej beteende!Jag har aldrig förstått varför en annan person ska vara elak mot någon annan, så onödigt! Samt att någon tar någon annans identitet för att sedan vara elak och skapa elaka rykten, då är verkligen droppen nådd!Det är sjukt synd att stämningen ska behöva bli sådan, och det behövs verkligen mer kärlek både i spelet och i verkligheten. Fortsätt Haley med din fantastiska blogg :)! Mvh Valentina

Svar: Håller helt med dig! Tack för dina fina ord :)
ssohaley.blogg.se

2016-07-06 @ 19:47:44 - http://starriderstables.weebly.com
Postat av: Riley C

Håller med! Det är ju inte så att du inte upptäcker vad som händer, och att sedan säga "Nejmen jag var hackad", alltså seriöst. Jag skrattar nästan, hur troligt är det att den personen som hackat dig skulle låtsas vara Haley? Ehmtyp inte alls troligt. Dessutom har man ju ändå gjort fel om man är hackad då man inte får dela med sig av sina kontaktuppgifter såee ;)

Svar: Haha ja men precis :P
ssohaley.blogg.se

2016-07-06 @ 22:21:49 - http://ssorileys.blogg.se
Postat av: Zoe Pineson

Skrev till sso en gång om att 2 spelare hade skrivigt kränkande ord om en annan tjej och de svarade att det händer ibland och att de skulle varna spelarna men de skrev inget om att kolla chatt loggerna :/ ( Sry för fel stavningar skriver på min mobil )

2016-07-07 @ 10:42:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: