Gallant Unicorn

Så, vi fick en liten sneak peek!

Jag tror inte att någon har missat bilden på uppdateringen på hemstallen?
Ska vi ta och analysera sönder den lite? Klart vi ska ehe...
 
Så, vad är det vi ser på bilden?
Jag skulle väl vilja påstå att vi mer eller mindre kan konstatera att det kommer att komma boxar!
Nice, spiltor känns helt ärligt lite ridskolestall ala 70-talet enligt mig. Eftersom bilden är tagen väldigt nära dörren så är det ju inte så lätt att se hur höga väggarna i boxen är, de ser väldigt höga ut jämfört med dörren men det kan ju vara vinkeln som luras! Jag hoppas dock på att väggarna ska vara så pass låga att hästarna ska kunna se varandra, så att det inte blir som en låda per häst med höga väggar. Men helt ärligt, det är inget jag skulle gråta över... Vi får ju boxar? Jag hoppas på att det är galler där på sidorna av dörren, den delen av dörren som inte syns.
Tänk om våra pållar kommer kunna stå och titta ut över boxdörren? 
 
 
Vad mer då? Jo ett hönät! Det har vi inte sett tidigare i spelet va?
Och en vattenhink, kanske slipper våra hästar dricka svart gyttjevatten från Pi's träsk nu? ^^
Och det ser ut som att det är en krubba där i mitten, jag tycker det ska bli intressant att se vad den kommer fylla för funktion för i nuläget så äter ju våra hästar bara hö och grönsaker/frukt, men den kanske bara är där för syns skull? Hur som helst så tycker jag att det genast ger stallet ett mer modernt och verklighetstroget utseende!
 
En av de allra första sakerna jag reagerade på är stången som sitter på utsidan av dörren. Kanske är den ''bara'' ett handttag, men i min värld så använder man en sådan stång för att hänga täcken på. Kanske önsketänkande från min sida, men det hade varit så himla mysigt att kunna natta sina hästar med varsitt eget pyjamastäcke innan man loggar ut! Det där med täcken är dock inget jag väntar mig ska komma, jag trodde liksom vi skulle kunna hänga upp våra sadlar och träns i ''sadelkammaren'' som vi har precis innanför dörren i hemstallet när funktionen att kunna gå in i hemstallet kom, för det har inte alltid varit så...
 
 
Ni som började spela lite senare kanske inte visste om det här, när jag började spela så kunde man inte gå in i stallet utan man kom direkt till garderoben när man klickade på dörren till sitt hemstall!
Sen fick man stå där ute i kylan och byta om med rumpan bar, framför alla andra spelare. Okej, kanske inte riktigt men ni hajar grejen va? Så vi har redan fått ett uppdaterat hemstall en gång, om man inte räknar med utökandet av antalet hästar man kunde ha då... Och när uppdateringen som gjorde att vi kunde gå in i vårt stall kom så blev jag helt till mig och trodde att vi skulle kunna hänga upp våra pryttlar på hängarna innanför dörren.
Nope, så blev det inte... (Har inte gett upp hoppet om en sådan funktion än haha!).
 
Så det känns inte som vi ska börja hoppas på täcken bara på grund av den där stången, men det hade ju varit trevligt!
 
Okej, vi går vidare! Vad ser vi mer på bilden?
 
En fin tegelvägg som bryts av med vackert trä! Redan på den där lilla bilden så ser stallet väldigt mycket ljusare ut och det är verkligen en av de sakerna jag hoppades på när vi fick första informationen om att hemstallen skulle uppdateras! Just nu så känns de så väldigt mörka och murriga, som små lador där vi kan förvara hästarna bara... Spelet har ju utvecklats något otroligt bara under de senaste två åren vad gäller grafiken så det känns lite som att just hemstallen sackat efter lite i utvecklingen och det lilla vi ser på den här första bilden tycker jag passar in mycket bättre i spelet än det nuvarande hemstallet.
 
Jag tycker det ser ut som att det är spån i boxen? Ser mjukt och mysigt ut i alla fall så för min del spelar det inte så stor roll om det är spån eller halm. Så länge inte hästkrakarnas ben sjunker ned en halvmeter och vi får någon sorts halvt genomskinligt strö som täcker deras hovar så blir jag glad! Jag vet att det bara är ett spel, men jag vill ha det så realistiskt som möjligt i stallet där mina färgskiftande hästar ska bo! Ehe skoja bara mina Urhästar är på hästön...
 
På tal om hästön, jag hoppas på att vi ska kunna ha fler hästar hemma i stallet för hästön känns så trist. Den är bra på det sättet att vi kan ha hur många hästar vi vill, men de blir ju lätt bortglömda där! Jag hade blivit överlycklig om vi kunde ha 20 hästar hemma på samma gång. Eller, i alla fall 15? 
Om det ska fungera så behöver ju stallet bli bra mycket större än det är nu. Låt mig visa er en möjlig lösing:
 
 Allt blir bättre med lite magi och Harry Potter! Stallen skulle kunna behålla sin storlek på utsidan och bli sisodär 5 gånger större när man går in i dem, praktiskt va? 
Det där en sak jag funderat lite på, kommer hemstallen att behålla sitt gamla utseende utifrån? Alltså där NPC-hästarna står nu? För om de ska ändras så kommer ju hela stallbyggnaderna att blir helt annorlunda?
Hur som helst SSO, jag vet att jag klagar mycket på eh, det mesta... MEN jag har fullt förtoende för att ni ror det här med ascoola och fräsha hemstall nu! Är det okej att vilja att sommaren ska gå fortare enbart för att man vill se hur en uppdatering av ett stall blir i ett spel? Ehe.. Slutet av 2016. Evigheters evigheter haha!
 

Kommentarer
Postat av: Andrea Applecamp

Åh så kul det kommer bli när det kommer! ❤️❤️

2016-07-23 @ 10:12:31
Postat av: Nadia

Tror du att de som jobbar med SSO läser detta? Det skulle vara bra om de gjorde det 😏

Svar: Haha man vet aldrig :)
ssohaley.blogg.se

2016-07-23 @ 11:30:42
Postat av: Saga Diamondbridge

Gud vad jag önskar mig en hage där hästarna kan gå omkring oså kan man gå in i hagen och klappa hästarna, också att hästarna skulle ha personlighet.. Också att hästen kan ta några steg själv när man har suttit av liksom. Sen önskar jag också att hästen kan äta själv i boxen :D Kommer jag på ngt mer så skriver jag det :D

2016-07-23 @ 17:47:30 - http://ssomejasaga.blogg.se
Postat av: Sally monsterlake

Skulle önska att dom fixade så att man skulle kunna sätta in hö morötter osv till hästarna i garderoben, eller varför inte en egen mat låda eller något sådant? Vill inte ha min ryggsäck full med hö hela tiden :C

2016-07-25 @ 13:12:06
Postat av: Gurka

When it's okay to make a Harry Potter-referece:

"Always".

Jag skulle vilja ha en radio i hemstallet som spelar ssomusik, och att man kan sätta på/stänga av den när man klickar på den.

Svar: Haha åh, får rysningar av "always" fortfarande! En radio hade varit riktigt nice! Bra idé!
ssohaley.blogg.se

2016-08-02 @ 22:49:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: