Gallant Unicorn

Det ramlar in svar på mina ''intervju''frågor!

Ett tag så fick jag inte in några svar alls, och då tänkte jag att '' Aja, jag lägger upp de jag har och sen får jag väl hitta på något nytt!''. Nu så sa det bara poff och på två dagar så har jag fått in över 20 kommentarer med svar!
Jag tycker att det är jättekul för jag älskar att få en inblick i andra spelares ''värld''!
Det händer ofta att jag får kommentaren: ''Varför har inte min intervju kommit upp?'' Det beror på att jag tidsinställer alla de inläggen för att bloggen inte ska fyllas helt med intervjuer, 20 stycken på en dag blir nog lite tröttsamt att sitta och läsa och vissa kanske inte alls tycker att de är roliga att läsa så därför kommer de med några dagars mellanrum. Men jag publicerar alla seriösta intervjuer jag får in så om du har skickat in en men inte sett den här på bloggen än så är det helt enkelt för att jag har ställt in så att den kommer upp senare :)
 
Jag kollade faktiskt igenom min blogg för att se vad jag skrev om vid samma tidpunkt på året för två år sedan, någon som kommer ihåg uppdragen där man skulle hitta en låda och sedan lista ut vem lådan skulle till?
Jag saknar faktiskt de uppdragen, de var korta och enkla men ändå roliga och man fick fina saker från dem!
 
 
 
Nu ska jag sätta mig och spela in en video där jag visar er mina konton på SSO, det kommer ta en stund så önska mig lycka till haha!
 
 

Kommentarer
Postat av: Amedea

Min intervju var när jag var i lvl 13-15 xD

2016-06-19 @ 19:57:59
Postat av: Amedea

Nu är jag lvl 18…….

2016-06-19 @ 19:58:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: