Gallant Unicorn

Igår var den värsta dagen på länge

Igår var första gången på länge som jag lät bloggen stå tom. Jag var inne en stund på tidigt morgonen och spelade in några scener till Onyx, sen gick jag och la mig i sängen igen. Några timmar senare så vaknade jag av den värsta huvudvärken jag någonsin varit med om. Jag har haft problem med migrän innan men det här var något helt nytt, en sjuklig smärta som inte gick att lindra på något sätt. Det svartnade för ögonen, jag blev svimfärdig och tappade ord. Jag kunde helt enkelt inte få fram ord för att prata med andra, jag glömde bort vad helt vardagliga saker hette! 
Jag låg i sängen hela dagen igår, kändes ju verkligen kul när Haley Underfall och Therese Fishgirl är hemma hos mig men jag orkade inte göra något annat. Bara att blinka gjorde liksom ont... Inte förrän runt tiotiden på kvällen tog jag mig upp ur sängen, då åkte vi en sväng och tittade bland annat på en damm som vi hittade i skogen, försökte fota:

Det var verkligen mysigt! 
Sen var jag vaken i några timmar till men eftersom jag hade varit på helspänn hela dagen på grund av smärtan så var det som att all energi bara försvann framåt natten och jag somnade som en stock när smärtan väl släppte. Det här är anledningen till att jag inte kunnat släppa ett avsnitt av Onyx idag. Ni som sitter och skriver att jag är lat och inte håller det jag lovar - helt ärligt, bara sluta kolla på serien? Kan ni inte ha förståelse för att jag sätter min hälsa och mitt privatliv före en serie på Youtube så vill jag faktiskt inte ha med er att göra ändå. Jag är inte ute efter att folk ska tycka synd om mig men när det första jag möts av är "du sa att du skulle ladda upp Onyx innan veckan var slut kan du bara sluta vara så lat och göra det" så blir jag faktiskt lite less. Ni som skriver såna saker, hur tänker ni? Jag hade lika gärna kunnat ligga på sjukhus vid det här laget? Var nära att åka till akuten flera gånger igår men jag vet att det hade slutat med att jag hade fått sitta och vänta i flera timmar och sen hade de skickat hem mig med en Panodil. Det är nämligen vad som hänt innan. Sedan har jag fått en tid för undersökning där de har röntgat och grejat men inte hittat något fel. 
Tro mig, när man har så ont att man på riktigt vill dö för att slippa smärtan så är en serie på Youtube det sista man tänker på. Tänk er för innan ni skriver eller skriv inte alls, okej?

Ni som inte hetsar och tjatar, ni är verkligen guld värda! Det är er jag gör serien för, och för att jag tycker att det är roligt så klart... Tack för att ni är så tålmodiga och väntar även när det kommer saker emellan ❤️

Kommentarer
Postat av: Nadia

Krya på dig fina, fina du 😘❤️🦄

2016-06-26 @ 10:50:38
Postat av: Diana Weststorm

Åh, krya ❤️ Jag förstår verkligen inte de som tjatar, ska de själv prova att göra en serie eller? Den ska vara ordentligt inspelad, alla karaktärer måste kunna vid samma tillfälle, redigera, och ladda upp videon, och det kan ta ett tag.

2016-06-26 @ 11:05:40 - http://dianaweststorm.bloggo.nu
Postat av: greta shadowforse

Hoppas du mår bättre snart!❤

2016-06-26 @ 13:00:54
Postat av: Lina

Tror att dem som tjatar osv är såna som har för lite fritid och ingenting att göra på dagarna. Så därför kretsar hela deras liv över sso/spel vilket är riktigt sorgligt.

2016-06-26 @ 13:22:33
Postat av: Carla Friendhill

Krya på dig! Hoppas du blir bättre snart

2016-06-26 @ 13:34:29
Postat av: Dakota hawkdawn

Såklart ditt privatliv och hälsa går före! Jag hoppas din huvudvärk blir bättre<3 krya på dig<3

2016-06-26 @ 13:37:51
Postat av: Amelie Dawnside

absolut!! fattar mig inte på folk som skriver så, den kommer när den kommer, och hälsan och privatlivet går VÄLDIGT MYCKET före ett spel och yt, asså fattar mig inte på sådanna människor som bara tänker på sig själva när det gäller sånt där.... -.- blir sur då

men men, Krya på dig :)

2016-06-26 @ 14:58:45
Postat av: Elisabeth Westpoulos

Alltid ta hälsan före, för om du inte mår bra så kan nog alla respektera det❤️ Krya på dig vännen!

2016-06-26 @ 15:04:02
Postat av: Christelle

Irl går alltid före sso, ta den tid det tar för dig att bli frisk och vila mycket. Krya på dig.❤

Svar:
ssohaley.blogg.se

2016-06-26 @ 16:28:14
Postat av: Amedea

Krya på dig, och jag hoppas att dem som tjatar kommer att sluta <3

2016-06-26 @ 16:47:22
Postat av: Alexandra Lighttree

irl går alltid först! Det är viktigt speciellt hälsan! Krya på dig vännen! love you <3< 3

Svar: Tack ❤
ssohaley.blogg.se

2016-06-26 @ 16:49:42 - http://ssohaley.blogg.se
Postat av: signe swordstar

Stackare, irl går alltid före dator och spel 💙💙

2016-06-26 @ 18:54:36
Postat av: Saga Lionkeep

Bästa du! Älskar ďig så mycket 😘❤

Svar: 💕💕
ssohaley.blogg.se

2016-06-29 @ 10:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: