Gallant Unicorn

Måla måla måla, och så en liten paus för SSO!

Jag har sååå ont i både armarna och ryggen, att hänga ut genom ett fönster och försöka måla översidan av en fönsterram är inte optimalt när man redan har ont i kroppen. Men det känns ändå bra att få det gjort! 
Nu måste jag dock vänta på att färgen ska torka och då passade jag så klart på att logga in på SSO och leka lite med mina pixelhästar! Det var ju ganska mysigt att bra rida runt och fota lite. 
 
Jag har lite problem med att bestämma mig för vilka hästar jag ska ha hemma under sommaren! Onyx, Pearl och min starthäst har så klart givna platser i stallet. Sen så vill jag gärna ha en ponny hemma om jag skulle få för mig att delta i ponnychampionatet och en Islandshäst är ju bra att ha om jag behöver kuta runt i Dinodalen. Men sen då? Jag har ju mina tre Urhästar hemma nu eftersom de ska levlas, men jag känner att jag vill nog inte levla dem alla tre på rad liksom? Det känns som att det kommer bli tråkigt i längden...  Så, just nu plockar jag hem hästar från hästön och testar mig fram! Vissa hästar får stanna och vissa får åka tillbaka till hästön.
 
 
Råkade så klart skicka iväg hästen med träns på, bara att plocka hem honom igen och börja om haha!
Jag både gillar och ogillar hästön. Visst, det är skönt att kunna ha hur många hästar som helst, men det känns trist att behöva skicka iväg dem till hästön där man inte ens kan se hästarna enbart för att ha plats i stallet.
 
Jag förstår ju med att det skulle bli väldigt krångligt med en hage vid stallet. (Det skulle bli en väldigt stor hage för min del...). Men skulle det inte vara mysigt om man kunde se sina hästar även om man inte har dem i stallet? Alltså istället för att de ska vara där borta på häsrön helt ensamma så skulle man kanske kunna se alla sina hästar i en hage när man klickar på anslagstavlan i stallet. Jag vet inte, det känns bara så himla taskigt att skicka iväg hästarna så att de får stå där helt själva. Okej, det verkar ju finnas andra hästar där med men jag har någon sorts inbillning om att alla mina hästar är bästisar och vill stå och vifta flugor från varandras ansikten och så... 
 

Kommentarer
Postat av: Elly

Jag är kanske hemsk (?) (LOL) men jag brukar typ inte tycka synd om mina pixisar men det är ju synd att man "måste" skicka iväg de till den där förbannade hästön för att köpa en ny

2016-06-14 @ 19:29:15
Postat av: Ida

Jag bara undrar en snabb sak. När du hade Windows på din Mac hade du samma vatten som PC har??

Svar: Ja det hade jag, sso fanns inte till Mac på den tiden så klorvattnet existerade inte 😊
ssohaley.blogg.se

2016-06-15 @ 17:45:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: