Gallant Unicorn

Min teori om det nya i Epona

Jag varnade er, jag har inte så mycket att göra i spelet så nu kommer mina teorier att flöda!
Ni har kanske sett mitt inlägg med de nya NPC:erna som ploppat upp i New Hillcrest och pelarna som ligger lite här och var i Epona? Jag har ingen aning om vad de ska fylla för funktion, men det här är min teori:
Professor Chiron - Jag tror att han har något att göra med pelarna. Hans namn förekommer i den grekiska mytologin. Bland det första jag kommer att tänka på när någon nämner Grekland är just pelare. Fina pelare av marmor med vackra detaljer. Jaha ja, vad har de med spelet och professorn att göra? Jo, jag tror att det hela på något sätt hänger ihop med Professor Jura i Firgrove och arkeologin som vi hittills bara sett i Dinodalen.
 
Att de är otroligt lika råder det ju inga tvivel om.
Det är egentligen bara färgen på kläder och hår som skiljer dem åt.
 
En sak jag reagerade på när jag kutade runt nere i träsket för några dagar sedan var de här:
 En närbild, sjukt svårt att fota ska ni veta haha!
 
Små stenar som ligger utplacerade på olika ställen i träsket. (Kanske på andra ställen med men har bara tittat efter dem i träsket.) Jag kan inte minnas att jag sett dem där tidigare... Och visst ser de bekanta ut? 
 
Tänk bort snön på den här stenen i Dinodalen, visst har den exakt samma form som stenen på den översta bilden?
 
Jag tror (och hoppas) på att vi ska få leta stenar i Epona på samma sätt som vi gjort i Dinodalen!
Som den gamla WoW-spelaren jag är så älskar jag sånt där ''farmargöra''. Alltså att sitta och nöta en och samma sak i timmar för att samla in tillräckligt med delar! Men, dinosaurier i Epona? Det känns inte så troligt. Dock så visade jag ju er det där kruset som ligger nere i Grytan, uppe på ''halsen'' så har det små symboler. Det var inte lätt at fota, symbolerna är pyttesmå (jag vill kunna zooma in och ut i spelet!) men jag försökte fota så gott det gick. Titta på symbolen i mitten, visst påminner det lite om en spindel?
 
De andra symbolerna är lite för blurriga för att kunna se vad de ska föreställa, men kanske är det likadana symboler som finns på de andra pelarna på vägen ned till Grytan? På en av pelarna finns det nämligen just en spindel:
 
Kanske ska vi leta efter delar med de olika symbolerna på istället för att sätta ihop ett helt skelett så ska vi kanske sätta ihop krukor, krås, vaser och så vidare? Jag vet inte, men det känns som att det skulle kunna vara så? Haha näe, jag ska nog avsluta här. Men jag vill verkligen veta vad ni tror om det här! Jag ber om ursäkt om det här inlägget blev väldigt rörigt. Jag skrev det vid klockan 04 på morgonen (det är så kul att vara förkyld och inte kunna sova -_- ) så det är därför jag fotat allt från mitt konto på Firestar. Det är ju ljust där när det är natt här i Sverige!
(Och innan någon frågar, en vän till mig skapade det kontot åt mig när hon var i Kina, det här kontot låg på den asiatiska servern WaterStar då och av någon anledning så flyttade de alla från den servern till FireStar.)
 

Kommentarer
Postat av: Abigail (Abi) Gladecamp

Nu när jag tänker efter så tycker jag att din teori är väldigt logisk✅ ( Det är jätteroligt att läsa sådana inlägg så fortsätt gärna🙏🏼)

2016-06-12 @ 11:28:23
Postat av: Esmeralda Silverforce

Gällande Water Star och Fire Star är det så få aktiva spelare i den delen av världen så servrarna slogs ihop eftersom det inte var värt att ha två olika servrar med så få spelare :)

Svar: Ja jag fick det förklarat för mig i efterhand när jag skrev till supporten. Tydligen så hade de haft en GM inne på WaterStar innan de slog ihop dem som förklarade det men det verkar som att många missade det för alla var helt förvirrade och fattade ingenting haha! Det var lite av en chock att komma från lugna och mysiga WaterStar till FireStar som är mycket mer aktiv med massor av spelare :P
ssohaley.blogg.se

2016-06-12 @ 13:22:57 - http://monokerus.se/
Postat av: Saga Diamondbridge

Jag tror att det är lite som i Dinodalen, arkeologi där och i Epona kommer det vara något med grekiska saker tror jag faktiskt (och hoppas). Sen din förklaring är väldigt logisk :D

2016-06-13 @ 13:22:11 - http://ssomejasaga.blogg.se
Postat av: Amedea

Jag är i Grekland nu👍 Och btw så tog professor Chiron mitt hus....

2016-06-14 @ 08:45:22
Postat av: Zoe Pineson

Du lägger märke till så mycket detaljer! Det är en av anledningarna till att jag älskar din blogg, det finns alltid något intressant att läsa som man aldrig hade tänkt på innan :D Fortsätt så x)

Svar: Tack för dina fina ord! Att leta efter nya saker är ett av mina stor a intressen haha :D
ssohaley.blogg.se

Postat av: Bambi hawakstar

Kan jag få alla dina videor med onyx

Svar: Hur menar du med ''få''? :S
ssohaley.blogg.se

2016-06-20 @ 23:12:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: