Gallant Unicorn

Nya Frieserhästar?

Ni som hänger på Facebook kanske har sett den här bilden?
 
De skriver alltså att de sänkt priset på de Friserhästarna som finns i spelet nu eftersom det snart kommer en ''Frieseröverraskning''. Jag kan inte tänka mig att det skulle vara något annat än en uppdaterad version av Frieserhästen? Och helt ärligt nu, jag tycker att det behövs!
 
Frieserhästarna var ju helt unika när de kom till spelet i juni 2013, så här stod det på nyheterna då:
(Haha yeah right, det där med 1299 Starcoins verkade aldrig bli av, de har alltid kostat 990 vad jag kan minnas?
Bra sätt att få spelare att köpa hästen dock, sneaky sneaky!) 
 
Hur som helst, priset har sänkts med 200 Starcoins så nu ser det ut så här:
790 Starcoins. 
Om man gillar den här modellen av Friesern så är det ju ett jättebra tillfälle att köpa en till ett lägre pris!
 
Jag hoppas verkligen att det är en ny och uppdaterad Frieserhäst som kommer! 
Den nuvarande modellen är absolut fin, men det finns vissa saker som jag inte riktigt gillar med den:
 
Hästen ser ut som att den har nackspärr konstant.
Högt buret huvud i alla ära, men kom igen? Sen så slår ju karaktären näsan i hästens hals i galoppen med haha!
 
Manen.
Oj oj oj, som jag stört mig på Frieserns man! Jag tycker det ser ut som en blandnind mellan en häst och en hund av rasen Puli! Titta på hunden ( sååå söt!) och sedan på manen. Likheter?
 
 
Hovskägget.
Jag gillar det inte alls, tycker att det ser ut lite som att någon tagit några tussar med hår och klistrat dit liksom...
 
Med benlindor på så ser det ännu värre ut, tjockt och bulligt. Och så rymmer hovskägget ut när man haft benlindor på hästen ett tag... Ett stort bekymmer när man har Friesern som klubbhäst och ska ta bilder där hästen ska ha gula lindor haha! Försökte få en bild på det men just idag höll mina lindor ihop, typiskt va?
 
Nu när det kommit så många hästar med nya animationer så känns det lite tråkigt med en häst som bara står rakt upp och ned och viftar lite med huvudet och svansen. Men nu ska vi inte glömma bort att det är tre år sedan de första Frieserhästarna kom. SSO har utvecklats otroligt mycket sedan dess, men Frieserhästarna var helt unika och speciella när de kom så jag skulle inte säga att jag ogillar dem, inte alls. Men det finns som sagt en hel del som jag tycker kan förbättras med dem!
 
 
Jag gillar ju min gamla och gråa (haha får alltid höra att den ser dammig ut) Frieser Ravenfeather så han kommer självklart få stanna i mitt stall. Sen om Sneaky Dragons väljer att byta klubbhäst till de nya Frieserhästarna (om de nu kommer, man vet ju aldrig!) får vi väl helt enkelt se i framtiden. 
 
Men med tanke på hur de senaste hästarna som kommit till spelet sett ut så tror jag att det blir svårt för de som utvecklar hästarna att misslyckas med en ny Friesermodell! 

Kommentarer
Postat av: Nichole Seastone

Om du loggar ut med lindor på och sedan loggar in igen kommer hovskägget vara utanför😊

Svar: Testade det och lindorna satt som de skulle ändå, så irriterande när jag faktiskt ville att hovskägget skulle vara utanför haha
ssohaley.blogg.se

2016-06-30 @ 18:57:13
Postat av: Stephanie Diamondfall

Vill typ köpa en frieser nu (om de skulle försvinna av någon andledning, eller om de skulle höja priset igen) men jag vill också vänta tills den uppdaterade.

2016-07-01 @ 09:44:27 - http://landofstarstable.blogg.se
Postat av: Sofia Eveningsmith

Hej Hej
Jag tycker precis som dig att spelarna borde få ett hårdare straff när de bryter mot regler. Istället för att kanske stänga av spelaren i chatt eller helt i nån vecka istället för att man får ett meddelande där det typ står; Såhär får man inte göra fy. Såhär skrev en spelare i global. Nova snälla ät mitt bajs. Alla ät mitt bajs, ät mitt bajs er ### farson khuk. ( Sen massa spam från spelaren )Ät mitt bajs. Och sen de värsta när hen använder sexuella läggningar som skällsord.Håll käften din ####### bhög ##### ###din farsas khuk.
Jag rappoterade självklart in till suport och dethär fick jag som svar: Hej Sofia!
Tack för att du rapporterat in spelare som bryter mot Star Stables villkor. Vi ska kolla upp denna spelaren i våra loggar för att se vad som skett.
Du kan använda dig av funktionen "Ignorera annan spelare". Denna funktion hittar du i "Vänner"-listan under fliken "Ignorera". Då kan du inte se spelarna i spelet eller vad de skriver i chatten.
Vi har olika steg av varningar och avstängningar beroende på hur allvarligt brott det anses vara mot våra användarvillkor och om det är något återkommande trots tidigare avstängningar och varningar.
Vänliga hälsningar
Jag förstår dem till viss del men bättre att säga till en gång ordentligt tycker jag.

Svar: Ja, det känns som att många som gång på gång skapar bråk, drama och beter sig illa får vara kvar (Vet ju inte om de får varningar eller inte, men man ser dem ju ändå inne i spelet.) medan andra blir avstängda för struntsaker? Känns som att det borde bli lite bättre balans på den punkten!
ssohaley.blogg.se

2016-07-01 @ 14:11:51
Postat av: Cynthia Winterborn

Jag undrar nu, om de gamla frieserna kommer att försvinna. Inte de, som man hade köpt, utan de, som man kan köpa ny. Då skulle jag vilja köpa en, innan de försvinna. Jag är en nostalgiker och tycker om de gamla typerna. Ha en bra sommar! /Cyndi ;D

Svar: Det känns inte som att de har någon anledning att ta bort de gamla Frieserhästarna om det kommer en ny modell... De tog ju inte bort de gamla modellerna av Paint, Appaloosa, Morganhästarna eller de engelska fullbloden utan det går ju att köpa den första modellen av dem fortfarande, så hoppas inte de tar bort dem! Detsamma! 😊
ssohaley.blogg.se

2016-07-01 @ 17:13:13 - http://winterborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: