Gallant Unicorn

När man vet att alla ens Starcoins kommer försvinna

Testar att blogga från mobilen igen, skulle ju vara smidigt om jag vande mig vid det? Inte för att jag inte kan blogga från datorn men ja. Eh.  Har varit hos läkaren och lämnat blodprover och blir alltid så trött efter det så ligger i min säng och slöar nu.

I alla fall, de nya hästarna? Jag blev så glad när jag såg att det skulle komma en svart Islandshäst, som jag har längtat! Hade redan innan jag loggade in bestämt mig för att köpa den, men tittade så klart på de två andra hästarna med och ja...
Jag kommer att göra slut på alla mina Starcoins om de fortsätter att göra så här fina hästar! 

Den här tycker jag är jättefin! Den är mörkbrun och har lite bruna fält under magen och på benen (som en riktig häst, yey!). Tyvärr så är det svårt att se när 30 anda spelare står i hästen. Seriöst, varför gör man så?

Den här då? Jag gillar den! Har sett att många skriver att de inte gillar nyansen på manen men jag har inget emot den... Jag tror att båda de nya Fullbloden kommer att få flytta hem till mitt stall så småningom!

Och sen....
                         Hur söt?! 
Jag blev lite besviken när det inte kom en svart Islandshäst i den första rundan som rasen släpptes i så jag föll så klart pladask för sötnosen!
Han fick heta Phantomwhisper, kommer posta fler bilder på honom sen när jag mår lite bättre och orkar sitta vid datorn igen...

Köpte du någon av de nya hästarna?
❤️


Kommentarer
Postat av: Julie

Jag köpte det mörkbruna fullblodet och jag älskar det! Det fick namnet Starfaith ^^

Svar: Men åh vilket fint namn!
ssohaley.blogg.se

2016-03-23 @ 18:05:02
Postat av: Matti

Jag köpte ingen för jag får inte köpa sc mina föräldrar vägrar att köpa och ja är den sämsta sc spararen (men jag lyckades spara till den engelska fullblods fuxen yay)

2016-03-23 @ 18:59:39
Postat av: Elisabeth Westpoulos

Kanske köper någon, men vet inte riktigt om jag ska köpa ngn ;D

2016-03-23 @ 19:05:07 - http://jorvikelisa.blogg.se
Postat av: Christelle

Redan första veckan som dom släppte isisarna så hade jag hoppats på att dom senare skulle släppa en svart isis också. När jag kollade på sso nyheterna och faktiskt insåg att dom släppte en svart isis så kastade jag mig framför datorn och satte högsta fart av till New Hillcrest. När jag stog där framför den svarta skönheten så tog det bara tre sekunder innan jag bestämde mig för att köpa den. Isisen har fått namnet Eveningwispher.❤

2016-03-23 @ 19:55:55
Postat av: Anonym

Jag har fyllt år nyligen och fick sc av min bror, och de är påväg hem till mig! Så när de kmr fram ska jag köpa en isis, som är svart <3 Har dock inget namn cx

2016-03-24 @ 07:03:59
Postat av: Bambi Ponyforest

Köpte skimmeln för den ser exakt ut som min favorit ponny på ridskolan :3
Hon fick heta Frostflower aka Atty för att fox inte fanns som andra namn, om det hade funnits så hade hon hetat snowfox. För att verkliga Atty heter Munsboro Artic fox :)

2016-03-24 @ 07:26:43
Postat av: Cecilia Gladefield

Köpte också den svarta islänningen :D Waterlady aka Kria fick hon heta ;D
Krya! <3

2016-03-24 @ 12:52:23 - http://jorvikhantverkaren.blogg.se
Postat av: greta shadowforse

Jag köpte det bruna fullblodet med ljusa fläckar på magen

2016-05-01 @ 12:42:09
Postat av: greta shadowforse

Jag köpte det bruna fullblodet med ljusa fläckar på magen

2016-05-01 @ 12:42:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: