Gallant Unicorn

Uppdateringen kom, och gick?

Tydligen så har det blivit nått trassel med uppdateringen så SSO tog ned spelet igen .
Jag hoppas att ni inte tar det här som en spoil, jag tänkte nämligen skriva lite om uppdraget med
den lilla pysslingen Chaun! Vi ska alltså hålla utkik efter en regnbåge (den syns mycket tydligare än vad jag väntat mig så bara man befinner sig i rätt världsdel av spelet så är det ganska enkelt att hitta den!
 
Ställena du ska hålla utkik på är: Gyllenåsarnas Dal, Dews gård i Epona, De glömda hedarna, Valedalesjön, Everwindfälten, De gyllene fälten och Firgrove.
 
Jag tror inte att det spelar någon roll vart man hittar Chaun först utan man behöver bara springa mot regnbågen, gå till slutet av regnbågen där Chaun står:
 
När du har pratat med honom så kan du börja leta efter bajsjordhögar som glittrar, du måste sitta av hästen för att börja samla ihop guldet. Det funkar lite som sprickorna helt enkelt!
 
Du kan samla in totalt 100 guldtackor på varje plats (om du inte är lika värdelös på att fånga den där lilla stapeln som jag är, fick väl ungefär 3 per hög? Man kan alltså få max 10 guldtackor per hög och det finns 10 högar på varje ställe som regnbågen ''landar'' på. Så här ser guldtackorna ut i ryggsäcken:
 
När du fångat guldtackor (de kanske inte ens kallas så? Aja jag kallar det för guldtackor i alla fall!) så kan du gå tillbaka till Chaun och byta in guldet mot gåvor (mat till hästen, kläder, utrustning osv.).
Jag har fått flera fina saker men jag väntar lite med att visa, kanske är det några av er som inte hunnit komma in än så vill inte spoila allt för mycket!
 
Hur som helst, det verkar som att många var lite förvirrade när det kommer till hur man ska hitta regnbågen. Så här funkar det: Det enklaste sättet är att hålla dig inom ett område där du har tillgång till den globala chatten, folk är väldigt bra på att skrika ut vart regnbågen är! När du antingen sett regnbågen eller läst vart den finns så har du 20 minuter på dig att ta dig till platsen och göra ''uppdraget''. Regnbågen kommer att komma upp var 30:e minut, alltså varje hel och halv timme.
Från klockan 07 på morgonen till klockan 22 på kvällen.
 
Alltså klockan 07.00, klockan 07.30. klockan 08.00, klockan 08.30 och så vidare.
Jag antar att det finns någon sorts ordning som regnbågarna ploppar upp i men jag har inte hunnit luska ut den än eftersom ajg blev utkastad ur spelet, grrrr! Hoppas det förklarade lite i alla fall, lycka till! :D
 

Kommentarer
Postat av: Elisabeth Westpoulos

De fixade garderoben, om man satte hästutrustning på sida 8 så försvann utrustningen :/

2016-03-10 @ 13:04:57 - http://jorvikelisa.blogg.se
Postat av: Tjejen som inte såg

Såg inte regnbågen :(

2016-03-11 @ 15:36:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: