Gallant Unicorn

De nya hästarna

Jag var så säker på att jag skulle köpa den bruna Lipizzanern när jag såg den på nyheterna...
 
Sedan rasen kom till spelet så har jag velat ha en brun, och missförstå mig inte här, jag tycker hästen är jättefin och jag hade inte kunnat föreställa mig en finare färg på rasen. Men, av någon anledning så föll jag inte för den på samma sätt som jag trott att jag skulle göra. Jag kan inte hitta något jag inte gillar med den, så varför jag lät bli att köpa den vet jag inte. Men, jag har planer på att köpa den i framtiden!
 
 
Istället köpte jag den här lilla hästen. 
Jag förvånade faktiskt mig själv då jag inte var överförtjust i de andra Frisiska sporthästarna men den här var så... Perfekt vit? Den skiftar inte i blått och ser inte glansig ut. Jag har fortfarande lite svårt för den där tiggartassen som den envisas med (det ser ut som en sjukt ouppfostrad häst som inte kan stå stilla blandat med en ouppfostrad hund som tigger) men jag kan se förbi den detaljen när hästen är så fin!
 
 
 Den nya Welshponnyn gillar jag verkligen, men jag känner mig lite färdig med ponnylevlandet för ett tag framöver. Jag har ju levlat en hel del ponnyer (mestadels på mina andra konton) nu på den senaste tiden så nu blir det nog mestadels stora hästar för min del... Men, vem vet, den här lilla ponnyn kanske får följa med mig hem i framtiden?
 
Vilken av de senaste hästarna tyckte du bäst om?

Kommentarer
Postat av: Amedea Misthaven

Tycker sporthästen äe såå fin! *-*
Men jag tycker att lipizzanern var lite väl glansig, och manen var typ gråaktig?

2016-11-13 @ 17:49:32
Postat av: Nadia

Ponnyn 😍

2016-11-13 @ 18:19:12
Postat av: Rachel

Funderar på att köpa skimmlen men jag vet inte om jag ska vänta
på mustangerna?
Jag har liksom ingen häst att levla 🙁

Svar: Om du känner dig osäker så tycker jag att du ska vänta, för trots att vi får Starcoins varje vecka så blir det ju en ganska stor klumpsumma när man köper en ny häst och då är det väl bättre att spendera sina pengar på något man verkligen vill ha? :)
ssohaley.blogg.se

2016-11-13 @ 20:02:55
Postat av: Matilda Southtree

Jag tyckte inte så mycket om någon av hästarna, men vem vet hur det blir i framtiden.

Det blir dumt då hästen lyfter upp en FRAMHOV i luften, utan att man ska kratsa den, och dessutom samma framhov. I verkligheten så kan det vara en indikator på att hästen är halt, inte vill/kan sätta tyngd på det benet för länge. Ibland vilar hästar bakbenen, men aldrig frambenen om de är friska (och inte har det som ett otroligt dumt trick den håller på med hela tiden. En sådan häst som den, och i ett spel, tycker jag inte ska ha några sådana olater.)

2016-11-14 @ 09:51:34
Postat av: Anonym

Sporthästen och lipizzanern :)

2016-11-14 @ 21:09:59
Postat av: Wimse

Tycker bäst om den bruna lippizanen, då det var den jag köpte :)

2016-11-15 @ 16:37:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: