Gallant Unicorn

Skriver ni önskelista inför julen?

Jag slutade att skriva önskelistor när jag var runt 10 år, jag fick ändå aldrig det jag önskat mig.
Haha jag veeeet, det där lät så bortskämt - MEN saken var den att jag kunde skriva att jag önskade mig en viss typ av pennor som kanske kostade 50 kronor (jag älskade att rita när jag var yngre) och jag var väldigt noga med att skriva exakt vilka pennor det var och vart man kunde köpa dem. Sen slutade det med att jag fick något helt annat, som var mycket (MYCKET) dyrare. Och inga pennor. Då var jag ändå ''tvungen'' att låtsas att jag blivit jätteglad för juklappen som jag egentligen inte alls ville ha, och som jag verkligen inte önskat mig, just för att den var så himla dyr. Jag minns specifikt när jag fick en skinnjacka. Jag tyckte den där jackan var så äcklig och ful. Den var faktiskt väldigt ful. Men jag fick hela tiden höra hur mycket den hade kostat och hur glad jag borde vara för att jag fått den. Ehe, jag ville inte ens ha den? Som tur var så tyckte någon klåfingrig typ att jackan var fin i alla fall, för den blev stulen när vi var på en restaurang - åh nej...
 
Haha vart jag ville komma med det här? Jo, jag undrar hur ni tänker över det här med julklappar? Jag har sett att många har skrivit att de ska få si och så mycket Starcoins och kanske Lifetime Starrider i julklapp och det tycker jag är en jättebra present. Man kan ge bort något som personen som får julklappen både har glädje och nytta av bara genom ett klick i shoppen!
 
 
Anledningen till att jag ens funderar över julklappar så här i november är att jag idag fick frågan ''vad önskar du dig i julklapp?'' av min barndomsvän, hon kom ihåg den där groteska vinröda skinnjackan när jag förklarade varför jag slutat ''önska'' mig saker. Jag blir glad bara av tanken på att någon ska ha gått in i en butik (eller på en hemsida) och tänkt att ''Den där skulle hon nog tycka om!'' och köpt en sak, till mig! Sen spelar det ingen roll om det är en tvål som luktar gott eller en påse polkagrisar...
Så, jag säger inte längre att jag önskar mig saker. Jag kan väldigt sällan komma på något jag ens önskar mig, för jag köper för det mesta det jag vill ha. Under min uppväxt så hade flera av mina vänner dåligt med pengar, eller ja, deras famlijer hade det, så jag ville ju inte säga att jag önskade mig något dyrt, och jag tror det där sitter kvar lite. Jag vill inte säga att jag önskar mig något som är dyrt så att den som frågar ska känna att ''Jaha, det där har jag inte råd med...''.Däremot så älskar jag att ge bort julklappar, det är själva saken att någon ska lägga pengar på mig som jag får dåligt samvete över...
 
Nu när jag har Dixie (min ponny) så har jag börjat säga att ''Dixie önskar sig saker'', för det känns så mycket bättre att någon skulle köpa saker till min ponny än till mig, förstår ni? Haha jag vet,jag resonerar så knäppt ibland! Helt ärligt så tror jag att Dixie önskar sig morötter och äpplen i julklapp. Men jag har bestämt att hon (utöver godsaker) även önskar sig ett bettlöst träns (ett sidepull), leksaker till boxen (hon älskar att pillra med saker haha!) , något mirakelmedel som tar bort gula fläckar utan att man måste blöta ned hela hästen och ja - Dixie önskar sig massor av saker helt enkelt! Men mest önskar hon sig ätbara saker, för mat är något hon är väldigt passionerad över haha!
 
  Skriver ni önskelistor med specifika saker ni önskar er, eller hur gör ni? (Ja, om ni firar jul alltså haha! Jag tycker bäst om själva stämningen som infinner sig på julen. Och så julmust, allt julgodis och lussekatter - jag är kanske mer lik Dixie än vad jag trott? )

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag brukar önska mig en ponny fast jag vet att jag aldrig får det. Men nu har jag äntligen fått min ponny ❤️❤️. Hur går det med Dixi? ❤️❤️

Svar: Grattis till ponnyn! Det går bara bra med Dixie :)
ssohaley.blogg.se

2016-11-16 @ 09:49:21
Postat av: ❤️

Hej Haley! Hag brukar inte kommentera, men man får väll ta chansen? 😉 Jag har 2 hästar och säger att dom önskar sig exempelvis ett täcke eller ett träns💕. Så mysigt att vara i stallet vid denna julstämningen som kommer!

2016-11-16 @ 15:11:55
Postat av: Bambi Ponyforest

Jag skriver en önskelista för mamma vill typ det haha, och jag brukar oftast få de jag skriver upp och det brukar nt vara så dyra saker så aa c:
Och föresten så tyckte jag att din stallvlogg var jätte rolig att titta på så om du vill så kan du göra fler hehe :3

2016-11-16 @ 18:46:13
Postat av: Sigrid Winterdotter

Sigrids önskelista:
Ridlektioner
Ritplatta
Pengar
Godis

2016-11-17 @ 16:17:35 - http://sigewi.blogg.se
Postat av: Ruby Dolphincake

Skrev min önskelist i augusti! :D

2016-11-17 @ 16:47:00
Postat av: amelia eaglefeather

Jag önskar mig aldrig saker (är 11) för våran familj har inte då bra med pengar :(

2016-11-22 @ 13:20:43
Postat av: amelia eaglefeather

Jag önskar mig aldrig saker (är 11) för våran familj har inte då bra med pengar :(

2016-11-22 @ 13:26:48
Postat av: sara

Haha mina djur brukar få mer saker än vad jag får xD både i julklapp och när jag fyller år :p men det är mkt lättare att säga hästsaker och kattsaker om någon frågar, om jag inte vet något speciellt själv såklart :)

2016-11-25 @ 08:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: