Gallant Unicorn

Grattis världens bästa spel

Jag klagar och gnäller en hel del - MEN jag är så tacksam över allt som Star Stable Online gett mig.
Vänner, ett tidsfördriv, och ett intresse för både bloggandet och videoredigeringen. Tänk att det lilla hästspelet som jag var skeptiskt till (enbart på grund av allt rosa dock, trodde det var mer Barbieaktigt innan jag testade att spela) fyller FEM år. Nu har jag inte spelat ända sedan spelet öppnade sina portar (ni som spelat lite längre, kommer ni ihåg att det var en stallport som öppnades när man loggade in förr?) för allra första gången. Det känns så overkligt! Så här såg Haley och Thunderdancer ut vid födelsedagsfirandet 2013, jag vet inte hur jag matchat och hur jag tänkte där. Men jag gillade den här blåa färgen. Jag hoppas att det här årets set (om det kommer något) blir lika fint!
 
Via Instagram fick vi en värdekod. Antagligen är det för att fira spelets kommande födelsedag. Jag antar att vi kommer fira den ordentligt på onsdag. Alltså det enda jag känner när jag hör ordet ''värdekod'' nu är tjat. Ja jag har turen att kunna köpa Starcoins när jag vill/behöver MEN jag blir ändå så förbannat less på allt tjat. Jag förstår verkligen inte varför vissa har fått för sig att SSO av någon anledning är skyldiga att ge dem saker gratis? Det som många verkar ha svårt att förstå är att när man laddar ned spelet och köper Starrider så köper man rätten att spela. Man köper inte SSO. Som spelare har man ingen som helst rätt att kräva saker gratis och jag rtcker att många beter sig helt vidrigt när det kommer till värdekoder. Jag har sån lust att bara rycka de som håller på så i örat. Det blir så tröttsamt att se, giriga människor -_-
 
Koden är i alla fall W1tchbroom, den ger 25 Starcoins! 
 
Helt ärligt hade jag föredragit om vi fick mer kläder och utrustning (ja så länge vi får en större garderob då haha!) som man kan spara som ett minne. Starcoins, ja alltså jag blir ju inte ledsen när jag får Starcoins gratis men jag tycker det är en så otacksam stämning bland många spelare. Jag tror inte en del spelare förstår hur mycket StarStable ger oss helt gratis. Hur mycket Starcoins har vi inte fått genom värdekoder bara under 2016 liksom? Massor av gratis Starcoins + uppdateringar varje vecka. Nej jag är inte alltid överlycklig över innehållet i alla uppdateringarna men samtidigt så tror jag det är viktigt att komma ihåg att uppdateringarna är inte till för att tillfredställa en särskild spelare utan de är till för alla. Det är ju väldigt många som spelar och att göra en uppdatering som alla blir 100 % ''nöjda'' med är ju omöjligt. Särskilt när de uppdaterar spelet varje vecka. 
 
Jag är i alla fall så glad och tacksam över att de som jobbar med uppdateringarna ändå anstränger sig så mycket för att lägga in något nytt varje vecka, så även om jag är duktig på att gnälla över småsaker så är jag väldigt glad för att jag började spela. I december så har jag spelat i 5 år, så att så missnöjd kan jag ju inte vara ändå haha!
 
 

Kommentarer
Postat av: Hazel Oaklord

Ja gud, när man går in i chatten nuförtiden är det typ "Bli med i min klubb" eller "Är det någon som vet om det finns någon ny värdekod?". Var glada att vi har fått ett så underbart spel!

2016-10-02 @ 10:17:08
Postat av: Tanja Riverbell

Grattis Star Stable, 5 år! :D Och grattis Haley till 7000 prenumeranter på youtube! :D <3

Svar: Tack så mycket! :D
ssohaley.blogg.se

2016-10-02 @ 12:33:06 - http://tanjariverbell.blogg.se
Postat av: Stephanie Diamondfall

Åhh, stallporten. Och när det bara fanns silverglade och starthästen. Alla minnen. Det känns så otroligt länge med 5år. Jag kan inte fatta att det har gått så många år, det känns som om jag nyss började spela.

2016-10-02 @ 14:01:14
Postat av: Elisabeth Westpoulos

Så bra skrivet! Håller helt med!

2016-10-02 @ 15:06:25 - http://jorvikelisa.blogg.se/
Postat av: Ruby Dophincake

Justeja, den underbara stallporten som alltid buggade -.- Har inte så bra minnen av det gamla inloggningssättet :P

Svar: Haha åh :P
ssohaley.blogg.se

2016-10-02 @ 18:19:45
Postat av: Sigrid%20Winterdotter

Halloweencos2me ger också 25 sc :)

2016-10-02 @ 20:26:14 - http://sigewi.blogg.se
Postat av: Ellen Moonmountain

Oooh ja minns stallporten men gud vad arg jag blev på den ibland när den vägra öppna men tyckte de va så mysigt med den saknar den lite haha.

Grattis Janni till 7000 Subscribers på Youtube!

Svar: Tack! :D
ssohaley.blogg.se

2016-10-05 @ 21:02:11 - http://starstableellen.nouw.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: