Gallant Unicorn

Jag är så peppad inför morgondagen!

Jag räknar med att vi kommer få fira spelets femte födelsedag i morgon och jag tycker det ska bli så himla kul! 
Det spelar inte så stor roll vad de hittar på för min del, allt som är lite annorlunda är kul haha!
Dock så skulle det vara kul med en liten teaser, en liten sneak peek om... Ja vad som helst så länge det handlar om spelet! Kanske uppdateringen av hemstallen, nya området, fortsättningen på uppdraget med vildhästarna?
Något som jag tycker hade varit sjukt kul hade varit om SSO själva hade samlat ihop gamla videofiler och klippt ihop en video med minnen. Jag har också gamla videor, men inga från den allra första tiden då min iMac bestämde sig för att dö. Hårddisken i den sa kaabooom och inget av det som fanns på den gick att rädda. Nu har jag allt sparat på en extern hårddisk och på datorn för att inte råka ut för samma sak igen...
 Det här är en av mina äldsta bilder, den har jag sparat från min blogg eftersom jag inte har några bilder sparade innan jag skapade min blogg. Det är rätt skönt att veta att bilderna finns där om något trots allt skulle hända med min dator haha! Jag och Violet var helt galan den första gången man kunde färga om sina hästar den 1:a april. Då var det inte så viktigt att matcha, dock så kommer jag ihåg att jag alltid gnällde på stackars Violets val av skor och byxor ehe.. Förlåt hjärtat!
 
Hur som helst, vad tror ni kommer hända i morgon när uppdateringen är klar?
Jag hoppas på en megatårta igen, av någon anledning så tog jag typ inga bilder under förra årets födelsedagsfirande? Har verkligen ingen aning om varför jag inte bloggade om det men jag har bilder från 2014 - Kolla den här tårtan!
   
Och ni som varit med och firat spelets födelsedag tidigare kanske kommer ihåg den här filuren?
 
 
Den här bruden var min bästa polare under hela veckan som SSO firade sin födelsedag, hon höll nämligen i en tävling per dag där man fick mycket mer XP än från de ''vanliga'' tävlingarna. Så jag hoppas verkligen att hon besöker Jorvik i år igen. Om hon gör det så lär jag passa på att köpa en liten häst eftersom det går fortare att levla upp hästen till level 15 genom de speciella tävlingarna! Men men, vi får helt enkelt se vad de hittar på!

Kommentarer
Postat av: Avery Crazygren

Har du sätt båten vid grillplatsen vid fortpinta stranden?4

Svar: Den är väl sen Sydhoven kom?
ssohaley.blogg.se

2016-10-04 @ 20:08:21
Postat av: Anonym

Hoppas födelsedagsfirandet håller på i två veckor så att jag hinner njuta av födelsedagstävlingarna!

2016-10-04 @ 21:53:20
Postat av: Avery

Vet IT, har iaf inte sett den innan 💖

2016-10-05 @ 11:19:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: