Gallant Unicorn

Jag vet att jag är tråkig, okej? ^^

Jag försöker faktiskt att uppdatera och jag har flera inlägg på gång, men jag blir utkastad ur spelet hela tiden...
Och jag tycker det ser så himla tråkigt ut när man inte har en enda bild i inläggen...
Där fick jag för att jag skällde på SSO. Förlåt SSO-teamet. Kan vi bli vänner igen? Snälla?
 
Allt annat fungerar, jag sitter i skrivande stund och kollar på en video som heter ''4 Creepy TRUE Gas Station Encounters from Hell'' ehe ja. Ni som kollat på mina levlingshäng har nog förstått att jag älskar allt som är läskigt. Videon är gammal men jag har missat den av någon anledning? Den är i alla fall gjord av en Youtuber som heter Lazy Masquerade , en av mina absolut favoritkanaler så om ni gillar läskiga saker så tycker jag absolut att ni ska kolla in den kanalen!
OBS! Kom nu INTE och påstå att jag skrev att alla skulle kolla på kanalen som länken leder till. Jag vill inte få kommentarer i stil med ''Buuuhuu du länkade en så läskig kanal att jag inte vågar sova!''  
Nej, klicka på egen risk, okej?  :)
 
Ja, nu kom jag av mig lite, men det jag ville få fram var i alla fall att det inte är något fel på min uppkoppling...Jag som såg fram emot att kötta igenom uppdrag och powerlevla upp en ny karaktär.
Varför jag ska levla upp en ny karaktär? Jo det är så här att jag behöver en specifik karaktär till min serie så atteh... Kötta it is, om jag nu får komma in och spela då. 

Kommentarer
Postat av: Regina Beehaven

Jag blev också ut kastad:(

2016-10-19 @ 07:43:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: