Gallant Unicorn

Intervju med Elin Rainbell

Elin Rainbell 
 
För att svara på samma frågor klicka här och följ instruktionerna❤
 
Hur länge har du spelat?
Sedan Juni eller Juli 2012. Vet att min första betalning gjordes 2012-07-18 00:01:16 vilket är Juli, men jag hade ju tagit vääääldigt lång tid på mig att göra nybörjaruppdragen. Tog nog en vecka innan jag verifierade min epost xD 

Är du StarRider?
Lifetime sedan alla hjärtans dag 2015 baybeeh! 

Är du medlem i en klubb och i så fall vilken?
Stolt ägare av Dragon Tide. <3 

Skulle du valt en annan starthäst om du fick möjligheten?
När jag skapade mitt konto valde jag den mest speciella hästen på hela sso. Beigebrun med guldgul man. Än idag är han den enda av sitt slag på hela Air Star, och jag skulle inte vilja byta bort honom om jag så fick 10 000 star coins för det. 

Hur ofta och hur länge spelar du?
Med klubben att ta hand om försöker jag vara online någon gång varje dag. Ibland blir det pauser en eller två dagar i veckan, men oftast brukar det bli varje dag i veckan, från 1-7 timmar. 

Spelar du några andra spel?
Oj oj oj... Kan ju säga att mitt Steam library består av 170+ spel, och sen har jag både Origin och Battlenet. Spelar väll dock bara 10-20 av alla spel jag äger. Skulle vilja bli mer aktiv på WoW (som jag inte köpt) och ARK: Survival Evolved. 

Vad är det viktigaste för dig i spelet?
Att man spelar för att man vill, och inte för att man är tvingad till det. Att äga en klubb tar otroligt mycket tid, men så accepterande och mysiga som medlemmarna är, så är det alltid roligt att logga in. Förutom när det inte kommer en mäniska på eventet, så man måste ställa in dock... :I 

Har du någon favorithäst? Vad heter den, och vilken ras är den?
Usch! Du ber mig faktiskt att välja x( Ehmm... Min starthäst Jewelmane, mina engelska fullblod Meteoreffect och Crimsondust, mina morganer Hawkchaser, Royalspark, Ravenmist och Echoshade. Min welsh Moonstone och min nya frieser Nobledesire.. Fortsätter jag kommer listan bli lång, så jag kanske bara ska säga att jag älskar alla mina hästar C: 

Har du någon förebild i spelet?
Massvis med spelare som äger större och välkända klubbar x) Jag ser upp till folk som vet hur man beter sig, samt som verkligen lyckats med något. Evelina Silverknight (sneaky dragons), Brigitta Underhand (glorious arrows, dock är han inte så högt på listan x)), Emelie Silverhaven (royal fighters), Amanda Lightfield (shady pearls), Dextra Nightstorm (RadioaCtiv3), Renee Bluebridge (Northena), Connie Fastland (Walking Eagles). 

Har du ljudet från spelet på när du spelar eller lyssnar du på musik?
Jag brukar variera en del. Ibland har jag ljud och ibland inte. Beror lite på vilket humör jag är på :) 

Vad för sorts dator spelar du på?
Min älskade bebisdator <3 En staionär med badass grafikkort och mesprocessor, som jag i framtiden ska uppgradera. 

Läser du bloggar om spelet, i så fall vill du rekommendera någon?
Esme Silverforce, Haley Rainstorm, Elin Rainbell ofc, Alicia Starnight, Holly Flowerwood (hon har typ slutat), Jane Candlenose, Sanna Winteryard... 

Vilken ras önskar du fanns i spelet?
Haflinger, nya arber, travare, Tennesee Walker, Marwari, ny Appaloosa (vi hade förut, men sen bestämde sig sso för att det var en paint T.T), Gotlandsruss, Walkaloosa, ny Tinker/Nordsvensk, Falaella, Shetland, Welshmountain, MED MERA. 

Ditt bästa minne i från spelet?
Oj oj oj... 

Hur är du som person i spelet? Klubbens clown, den seriösa, hästsamlare osv?
Döva, blinda, tröga, senila gamla Lera ^^ Även känd som drakmamman i Dragon Tide :3 

Hur kommer det sig att du började spela?
Det var ett hästspel över förväntningar! Vilken grafik, vilken känsla, vilket spel! Uppdragen var riktigt gripande, och det var väll det, blandat med ridklubbarna som höll mig kvar. Det har gått mycket upp och ner, och ett tag spelade jag inte på flera månader. Det som håller mig kvar nu är nog mina älskade klubbmedlemmar <3 

Vart har du ditt hemstall?
Silverglades Hästsportcenter! Funderar dock på att byta, men har ingen aning om vart x) 

Önskefunktion i spelet?
Hemstallet är inte bara ett stall, det är en gård med både stall, paddock, hagar och ett litet gårdshus. När man loggar ut där, kommer man också logga in på samma plats, och inte utanför.

Kommentarer
Postat av: Elin Rainbell

Missade nog lite där i slutet x)
Svaret på sista frågan ska vara: "Hemstallet är inte bara ett stall, det är en gård med både stall, paddock, hagar och ett litet gårdshus. När man loggar ut där, kommer man också logga in på samma plats, och inte utanför."
Lägg gärna till det, så folk hänger med, för det ser ju lite trist ut att det har avslutats så abrupt. :b

Svar: Haha hoppsan, löser det :)
ssohaley.blogg.se

2016-09-06 @ 13:43:29 - http://elinrainbell.weebly.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: