Gallant Unicorn

Sammanfattning av veckans event

Veckan som har gått har varit den första veckan med event efter Sneaky Dragons sommaruppehåll!
Det har varit Phoebe som har styrt och ställt och jag har helt enkelt missat att skriva om eventen...
Så här är lite bilder från eventen och jag ska försöka förklara vad vi gjorde. Oftast när vi har event där det handlar om att tävla på ett eller annat sätt så jag är helt uppe i att komma först, bli klar fortast eller så är jag helt koncentrerad på det vi ska göra så jag vet inte om jag kommer kunna förklara det här så bra men jag ska försöka!
 
Måndag - vem är vad?  Eventet gick ut på att vi skulle lära känna varandra lite bättre. Vi skulle försöka komma fram till vem som var äldst, vem som var längst, vem som bodde längst upp/ned i landet och så vidare! Vi fick ställa oss på en rad och försöka funderat ut vem som skulle stå vad. Riktigt kul, trots att vi i Snekay Dragons inte alltid är så bra på det här med att stå fint på en rad haha!
 Så här såg det ut när vi samlades!
 Här står vi sorterade efter längd, jag som alltid tycker att alla är så långa hamnade nästan i mitten med mina 162 centimeter. Emma var kortast och Monique längst om jag inte missminner mig?
 Här står vi sorterade efter vart i landet vi bor, jag och Ambra bor ganska (ca en en timmes bilfärd) varandra men vi kom fram till att jag bodde lite högre upp i landet än Ambra. Längst upp bor Sasha!
 Efter att vi radat upp oss några gånger så fick vi utmaningen att skriva en kontaktannons där vi skulle beskriva oss själva. Phoebe läste sedan upp annonsen och så skulle vi peka på den som vi trodde skrivit just den annonsen som hon läst upp. Riktigt kul!
 
Tisdagens event. Jag vet inte riktigt vad det här eventet kallades men det gick ut på att Phoebe drog ned en av oss deltagare i en annan kanal på Team Speak och beskrev en plats som den deltagaren skulle leda de andra till. Haken var den att vi fick inte använda andra direktiv än framåt, bakåt, höger eller vänster. Vi samlades inne i Dinodalen och inväntade instruktioner!
 Det kändes aningen kyligt med t-shirt där inne i den söiga dalen men det gick bra ändå!
 När vi fått veta vad vi skulle göra så började vår resa! Då och då byttes personen som skulle förklara vägen ut och det gick förvånansvärt bra! Vi som brukar vara så virriga redde ut det här riktigt smidigt!
När vi kom till Gröndal så fick jag veta att jag (som är riktigt dålig på det här med att ge vägbeskrivningar) skulle guida klubben genom stigen runt berget som man rider på när man ska ta sig in i Epona för första gången. Här var jag lite nervös, men friskt vågat - hälften vunnet?
Vet mi vad? Jag klarade att leda hela gruppen utan större problem, var mycket nöjd med mig själv!
Tyvärr så sa mitt nät ifrån och kastade ut mig från både spelet och TeamSpeak så jag kunde inte vara med på resten av eventet... Men det var riktigt kul tills jag blev utkastad, bra jobbat Phoebe!
 
Onsdagen - klubbmöte!
Det var så mysigt att ha möte igen efter sommaren! Efter mötet var klart så kramades vi utanför, sedan hängde några kvar på TeamSpeak och lekte i Epona!
Älskade flummiga Sneaky Dragons, mitt liv hade varit mycket tråkigare utan dem!
 
Torsdagen -  en femkamp!
Torsdagens event var en femkamp där vi blev indelade i lag och sedan skulle vi klara av olika utmaningar. Här hade Phoebe tagit hjälp av några från Walking Eagles som höll i de olika stationerna. De var så duktiga på att förklara vad vi skulle göra trots att det blev lite kaos här och var (som alltid när det är tävlingsmoment inblandade, många vinnarskallar i vår klubb haha!). Vi skulle rida mellan de olika stationerna och klara av utmaningarna vi fick på så kort tid som möjligt!
 Så här såg det ut när vi samlades, vi hade fått veta att det kunde vara en fördel att välja en ködtålig häst så jag tog med en av mina Islandshästar. När Phoebe förklarat vad vi skulle göra så delades vi in i lag.
''Mitt'' lag bestod av Bambi, Evelina, Felicia och Sofia Pinewood. Smarta, snabbtänkta och tävlingsinriktade brudar- och så jag haha! Inte för att de andra i klubben på något sätt är mindre bra på något men det kändes som att vi funkade väldigt bra ihop som lag och vi tog oss igenom utmaningarna smidigt och smärtfritt. 
 
 Eftersom eventet gick ut på att vi skulle vara snabba så hann jag inte fota så jättemycket under själva utmaningarna. Men det var jättekul och jag tror att det gick bra för oss haha!
 
Efteråt så samlades vi och kramades på de snälla Walking Eaglesmedlemmarna som hjälpt till under eventet.
 
Här var den första veckan med event över och jag tycker att Phoebe har varit så duktig! Eventen har varit omväxlande och roliga och det blev en riktigt bra start på eventperioden! Det var så himla roligt att umgås med klubben igen, jag har verkligen saknat det här under sommaruppehållet!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ashley Foghill

Det är riktigt roligt att läsa om era event! Det får gärna dyka upp fler sånna här inlägg :D

2016-09-10 @ 23:25:01
Postat av: Denise Dolphinblanket

Väldigt sen kommentar men....
Är ssåå avundsjuk! Längtar och hoppas på att om ca 8 pr bli medlem!
Du ör bääst! Kraaam

2017-10-15 @ 19:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: