Gallant Unicorn

Blerp

Så här såg det ut när jag försökte byta häst för att levla...
 
Okej.
Näe usch den här veckan har inte varit rolig, och jag är lite ledsen över att helgen i princip redan är över?
Har ju flyttat min ponny till ett nytt stall och allt har gått jättebra med det. Skönt med en häst som bara kliver rakt på transporten och sedan står som ett ljus under resan! Nu kan jag slappna av lite, var så sjukt nervös inför flytten. Inte själva saken med att byta stall men just transporteringen. Vissa är ju totalt sjuka i huvudet så fort de hamnar nära en hästtransport på vägen! Men det gick jättebra.
 
Nu ska jag julpynta lite hemma, brukar inte gå all in med pyntet utan bara sätta upp några ljusstakar och så där. Lite vill jag i alla fall ha, trots att jag blir trött bara på tanken av att rota fram allt julpynt haha! Känner mig så lat och seg, men jag tror att det beror på att jag knappt sovit under veckan som gick. Somnade stressad och trött och vaknade på samma sätt. Men veckan som kommer blir förhoppningsvis bättre,  kommer inte orka med en likadan vecka som den förra.
 
Har knappt spelat något alls för när jag varit hemma har jag varit så trött att jag ramlat i säng direkt eller så har jag halvsovit i soffan till en film. När jag väl har varit inne så har det varit för att hjälpa Laila, det där är lite som att städa hemma hos någon annan istället för hos sig själv tror jag haha!
 

Kommentarer
Postat av: Emma Diamondluck

Har du tänkt på hur dem nya affischerna i gallerian har såna bär som den där frisören från Mistfall har? Och hur det är karantänvakter till ingången vid Mistfall? Jag tänker att demdär bären har nåt med att göra med att Mistfall är i karantän ;)

2017-12-03 @ 21:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: