Gallant Unicorn

Jag har inget kul att göra i spelet

De senaste dagarna har jag inte haft någon spellust, jag tror det beror på bristen på dagliga...
Visst, det går ju att göra julbestyr men jag har fått allt ifrån julklappssäcken nu och det känns bara irriterande när säcken buggar ur och man måste kuta runt för att kunna byta in saker. Jag saknar det där med att göra dagliga och ha ett mål med det, ett uppdrag att se fram mot eller att kämpa för att uppnå ett visst rykte för att kunna köpa något... Det var därför jag blev så glad över arkeologin i Epona, och det var även därför jag blev så otroligt besviken när arkeologin där inte fungerade på samma sätt som i Dinodalen. I Epona kan man ju bara lämna in sakerna (som inte är extra intressanta)  en gång... Det hade liksom varit det perfekta tidsfördivet att leta saker och lämna in och få en belöning. Jag tror att det är ganska många som ledsnar på spelet just på grund av att man blir så uttråkad om man inte tycker att det är kul att köpa hästar och levla. Jag gillar att levla, men jag tänker ju inte köpa hästar jag egentligen inte vill ha bara för att ha något att göra. Nu när klubben har jullov så har jag inte mycket att göra i spelet och då blir jag uttråkad.
Känner ni samma sak eller tycker ni att det alltid är lika kul att logga in och bara... Ja jag vet inte, vara?
 
En sak jag brukar roa mig med när jag inte har något annat att göra är att hämta hem en häst som varit i hagen länge och sätta ihop en outfit för att sedan dra iväg och fota den. Idag fick Stormwhisper följa med ut :)

Kommentarer
Postat av: Melinda Nortbrooke

Känner precis samma sak som dig just nu. Det finns inget att göra, jag har i princip byggt upp alla rykten jag kan. Levla är något jag finner väldigt rogivande, men det känns onödigt att köpa nya hästar var 5e dag liksom.

Jag spelar mest på mitt andra konto, som är i level 13 så man får något att göra.

Outfiten var förresten jättefin!

2017-01-03 @ 05:48:19
Postat av: Matilda Southtree

Samma här, jag har visserligen en häst att levla men levling är dötrist om man inte har någon att prata med och det har jag inte så det blir inget.
Tycker det är ok att inte göra så mycket i spelet - om jag chattar med någon. Då blir allt så mycket roligare! Men altså, jag hade velat ha nya ryktesuppdrag så att man måte göra dagliga i några månader och sen får man gula uppdrag och lite kul saker när man kommit upp en nivå :3

2017-01-03 @ 10:03:00
Postat av: Hanna Moosebell

Jag börjar få upp intresset igen av att resultattävla och köra champ. Tycker det är rätt mysigt och roligt att försöka klättra sig upp på listorna :)

2017-01-03 @ 15:22:05
Postat av: Sigrid Winterdotter

Jag köpte en islandshäst nyligen, och det var främst för att ha en häst att levla... Jag skulle verkligen vilja ha dagliga med Jorvik City eller Sydhoven!

2017-01-03 @ 18:32:09 - http://sigewi.blogg.se
Postat av: Annie Swiftheart

Håller med. Har inget att göra i spelet längre och det är ganska tråkigt för tillfället.

2017-01-03 @ 19:38:06
Postat av: Stephanie Diamondfall

Samma här, jag är beundrad med alla rykten och har levlat klart alla mina hästar. Det enda jag kan göra är typ att rida runt, loggar bara in för event nuförtiden. Har dock ett konto som är lvl 13 som jag spelar på som har en massa uppdrag. Längtade verkligen efter nya ryktesuppdrag i JC.

2017-01-03 @ 22:00:56
Postat av: Amaranta pinklee

hej haley har du sett vid lång bryggan vid gåd att det är två nya matroser? sailor_name9 och sailor_name10//häst kram ami

Svar: Ja, jag undrar vad de ska få hitta på i spelet :D
ssohaley.blogg.se

2017-01-05 @ 21:58:39 - http://amarantapinklee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: