Gallant Unicorn

Sommarkänslor mitt i vintern

Trots att jag verkligen älskar vintern, både i verkliga livet och i spelet så har jag de senaste dagarna kommit på mig själv med att gå och längta till sommaren... Det kan ju i och för sig bero på att stallet där jag har min ponny ligger på en höjd så det blåser alltid där och det är alltid lite kallare där än vad det är hemma hos mig. Nu när jag spenderat två veckor där som hästvakt så har jag gått och huttrat och frusit och mer eller mindre fantiserat om hur underbart det hade varit med sommar och sol istället för januari och ja... Blåst och lera? Det har liksom inte varit någon mysig vinter med minusgrader och pudersnö utan det har varit några få plusgrader med dimma, lera och duggregn. Uscha! Leriga hästar och frusna fingrar! Men men... Det går ju åt rätt håll i alla fall!
På SSO så är ju vädret alltid perfekt, vinter som sommar! Det spädde på min längtan efter sommarväder...
 
 Så idag tog jag med en av mina ponnyer och myste runt på stranden, jag känner rent spontant att de här små köttbullarna krabaterna får för lite uppmärksamhet sedan Welshponnyerna kom till spelet.
De är små, tjocka, slöa och lite kantiga men jag älskar dem!
 
Jag kommer ihåg när jag såg dem på spelets nyheter för första gången...
Över tre år sedan, redan? Vart har all tid tagit vägen?
 Jag blev kär direkt och bestämde där och då att jag skulle köpa den lilla vita ponnyn. Trots att jag inte sett den inne i spelet än. Jag lärde mig rida på en liten vit fluffboll som hette Diamond Boy, så för mig var det självklart att min första ponny i spelet skulle döpas efter honom.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Asså Gud håller helt med dig, älskar vintern när det är fint väder men liksom det blir det ju typ aldrig :(. Jag är också hästvakt just nu och man vill knappt rida när det är såhär kallt och man går runt och fryser hela tiden. Jag längtar verkligen till sommaren men det går ju fort så snart är det sommar igen! :) ❤️
/Ebba Highland🦄

Svar: Ja men precis! :D
ssohaley.blogg.se

2017-01-28 @ 21:00:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: