Gallant Unicorn

Okej, tiden är kommen!

Säger man ens så? Det ser väldigt fel ut?
 
(Okej innan du ens börjar läsa det här inlägget, försök att komma ihåg att det här är mina åsikter!
Du får tycka vad du vill, men vill du spy galla så snälla gör det för dig själv.)
Hur som helst!
Jag var så nervös i morse när jag väntade på att vi skulle få se det som de hintat om.
Och så kom nyheten, en hel intervju med Hanna Aspbladsom som är lead 3D graphic designer på SSO.
Jag älskar när vi får se saker lite mer bakom kulisserna, jag vill veta aaaaaallt! Under tiden som jag läste texten så sneglade jag lite på bilderna och vet ni vad?
Världen gick inte under. De ''nya'' starthästarna var ju fina!
 
Jag tänkte bara kopiera det jag skrev igår för jag är aningen lat av mig...
Det här var det jag önskade om en uppdatering av starthästen skulle bli aktuell (när jag skrev det här så hade de inte gått ut med att det var det som var på gång utan det var enbart spekulationer) :
'Det första är så klart rörelserna, för trots att våra starthästar inte längre står helt stilla som statyer utan faktiskt utrstålar lite liv genom att röra bland annat huvudet nu så känns de stela.
De hade gärna fått låna gångarter från sina nyare kompisar på Jorvik...
  Det andra är det kantiga utseendet.
Först och främst är det huvudet som jag skulle vilja se förändringar på. Det ser väldigt långt ut, med en kantig och alldeles för stor haka. Men även korset och bogen ser lite väl kantiga ut.
Ja, öronen är lite långa med, men det tycker jag är charmigt haha!
Jag skulle helt enkelt vilja mjuka upp och runda till hela hästen!''
 
Läser de på kontoret mina tankar? Läser jag deras tankar? Ingen vet...
Okej, hur som helst så tycker jag att det var lite kul att de ändrade just det jag skrev om (nej jag är inte så full av mig själv att jag menar att de gjorde om starthästen efter mina önskemål, please...) för det betyder att jag kan vara glad och inte behöver gråta när jag loggar in för första gången efter att de ändrat starthästarna.
För att ja, det finns en möjlighet att det skulle ha hänt om det hade varit så att de hade gjort något hemskt med min älskade starthäst... Jag är allvarlig. Min starthäst är och kommer förmodligen alltid att vara min favorithäst i spelet. De som följer mig på Youtube vet att jag har en osund relation till min starthäst ehe^^
 
Så, nu vet jag att jag inte kommer att hata Thunderdancer's nya utseendet, men animationerna då?
Det får vi väl helt enkelt vänta och se. Jag håller tummarna för att de inte tagit samma rörelser som de nya arabiska fullbloden har för att ja. De är helt enkelt finast när de står stilla. Okej?
 
En annan rolig sak var att vi fick bekräftat att alla hästar med den gamla modellen kommer att uppdateras, jag kommer ha så många fina hästar när de väl uppdateras!
Där fick ni alla som skrev att det var sjuuuuukt ovärt att lägga Starcoins på hästar med en gammal modell. Jag har redan alla dessa fina hästar med fantastiska färger - har ni tänkt på hur fina färger en del av hästarna med gammal modell har? Kolla på skimmeln på Vingården! 
Jag har inte riktigt koll på hur många hästar med starthästmodellen som bor i mitt stall, jag ska räkna dem senare ikväll/ i morgon för jag tänkte ta lite före och efter bilder. Nu skrev de ju inte att hästarna kommer att uppdateras redan nu på onsdag, men varför chansa?
Jag är så taggad på att få se den svarta Oldenburgaren, och den Westfaliska hästen...
Och min Morab, den isabellfärgade med bruna ben ni vet? TAGGAD!!!
 Jag hoppas att det här inte är förfinade bilder utan att hästarna faktiskt kommer att ha så här tydliga muskler, jag äger båda hästarna på bilden och skimmeln har samma färg som min starthäst så jag har ju fått en liiiiiiten sneak peek på vad som kommer möta mig i stallet efter uppdateringen!
 
Jag har sett väldigt blandade reaktioner på det här, vissa är positiva, andra bryr sig inte och en tredje del ska (som vanligt är något i spelet ändras) sluta spela. Som ni antagligen redan förstått så är jag positiv till den här ändringen. Jag känner lite så här: En uppdatering var väl i det närmsta oundviklig, och det här är ett  mycket bättre resultat än vad jag hade föreställt mig. No hate (som de som är otrevliga i kommentarsfälten på sociala medier brukar skriva) men jag var nervös inför min startis framtid! Det här kommer nog att bli bra!
Det verkar som att väldigt många vill att vi ska få välja om vi vill uppdatera våra starthästar eller inte, och även om jag förstår dem så tror jag tyvärr inte att det skulle vara möjligt... (Jag väntar fortfarande på en valmöjlighet när det kommer till att våra karaktärer ska vifta runt med armar och ben så fort de står stilla på marken haha!)
 
Hur känner ni? Är det jättejobbigt att de ändrar starthästarna eller är det spännande?
För min del är de skräckblandad förtjusning tror jag!

Kommentarer
Postat av: Cecilia Gladefield

Är riktigt taggad! :D Blev ju inte alltför stor ändring så därför är det helt okej annars hade man blivit nervös xD. Verkligen en fin modernisering av dem. Precis som man ville ha det :D De kommer bli så fina <3

2017-07-10 @ 20:25:07 - http://jorvikhantverkaren.blogg.se
Postat av: Alva Lionrock

Jag skulle helst (som jag nog skrivit typ tusen gånger här tidigare haha) kan välja om den ska bli uppdaterad, men börjar inse att det kanske inte är möjligt :/ Men det här kan nog bli spännande ändå! BARA DE INTE RÖR SIG SOM ARABERNA!!! Kommer sakna min gamla Moon... har ändå ridit runt på honom i tre år...

2017-07-10 @ 20:48:41
Postat av: Catherine Oakmountain

Jag tror att SSO kommer göra ett jättebra jobb. Men jag har haft min startis så länge så det kommer kanske ta tid att vänja sig! Men blev sjukt nervös när jag inte sett bilden ännu utan bara läst... Visste ju inte vad de tänkte göra med hästisen. :)

2017-07-10 @ 21:13:06
Postat av: Meja Starbridge

Innan har jag varit väldigt emot att uppdatera starthästarna, men det här ser ju riktigt bra ut! Är bortrest så kan inte logga in på ett tag, men längtar efter att få se en fräsch Jewelstar stå och vänta på mig :D

2017-07-10 @ 21:18:31
Postat av: Nichole Seastone

Är taggad! Hoppas hoppas hoppas att de är lika fina i spelet som de är på bilderna❤️

2017-07-10 @ 21:46:44
Postat av: Anonym

Till en början var jag, precis som du, rädd för att min starthäst skulle vara förstörd. ( Ävem fast jag inte tyckte om den särkilt mycket från början. ) Men nu känns det helt lugnt! När man tänker efter så är det Jorviskiska varmblodet en av dem större modellerna i spelet, vilket jag gillar! Så jag tror att jag kommer rida runt på min startis ganska mycket från och med nu!

2017-07-10 @ 22:34:11
Postat av: Anonym

Jag tycker det ska bli väldigt spännande och se starthästen och dem andra hästarna jag har i den formen. Juat nu vill jag bara hoppas på att gångarterna kommer se bra ut! Jätte bra inlägg!

2017-07-10 @ 22:35:05
Postat av: Liv m

jag har blandande känslor om det, men det ska bli intessant att se animationerna på dom,jag hoppas bara att dom int skakar på deras huvuden/skrapar med hoven 24/7 x) o bara jag som tycker att manen är spetsigare på dom nya än på dom gamla?

2017-07-10 @ 23:14:06
Postat av: Hanna Moosebell

Använder knappt min vanliga starthäst då den mest står i hagen, är dock lite mer intresserad av dom andra färgerna på den gamla modellen, tror att det kommer bli ganska bra!

2017-07-10 @ 23:36:43
Postat av: Ebba Highland

Jag tycker nästan exakt likadant som du, när jag först hörde det tänkte jag bara nej! Jag började spela i juli 2013 och fram tills att jag köpte en ponny (strax efter att de kom till spelet tror jag ehe) så var det bara jag och min lilla startis min lilla Iceangle. Jag är precis som du och älskar verkligen min starthäst, ingen får röra honom. Men nu när jag har sett bilderna så verkar det ju riktigt lovande, han kommer bli fin min lilla isbit😻. Jag kommer såklart sakna hans gamla utseende med de långa öronen, fyrkantiga rumpan och de stela benen, det är liksom det som är starstable för mig men samtidigt ser jag fram emot att få se hur han kommer se ut efter uppdateringen. Dessutom tror jag att jag äntligen kommer att få anledning att köpa nån av de äldre hästarna i spelet, alla på bilden såg sååå himla fina ut!❤️ Men jag säger som du, skräckblandad förtjusning.

2017-07-10 @ 23:46:22
Postat av: Klau Liondotter

Jag var såklart lite nervös, min startis är ju min utvalda häst! (Den på första bilden är min) men jag slappnade mest av och tänkte att Star Stable gör sitt bästa för att inte göra oss spelare besvikna och litade på dem helt enkelt. Och jag blev inte besviken!

Ps: om man behöver skriva "no hate" eller "inget illa menat" så är det oftast något otrevligt man säger... "Inget illa menat men du har en ful häst!" Jo, det är illa menat.

2017-07-11 @ 07:48:29 - http://parda.blogg.se
Postat av: Emelie Sharkfire

Jag tycker det är okej men det hade varit roligare om man skulle köpa dem istället för jag gillar hur min startis ser ut!

2017-07-11 @ 08:36:19
Postat av: Claudine Wolfforce

Jag tror det kommer vli bra. Har dock inte sett till någon bild på min kära Hotrider😂 (den svartaste starthästen med svart man.❤) Men Janni tänk om smileyn försvinner på hästarna som har det!!😂😂❤❤❤

Svar: jag håller tummarna för att den ska försvinna haha!
ssohaley.blogg.se

2017-07-11 @ 09:23:47
Postat av: Diana Birchpoulos

Jag tycker att det är jättekul att dom uppdaterar alla hästar med starthäst-modellen. Dom behövde en liten ny look och nya fräscha animationer! Får hoppas att dom ser lika fina ut i spelet!

2017-07-11 @ 10:40:19 - http://dianabirchpoulos.weebly.com
Postat av: Sigrid Winterdotter

Jag är bara taggad!

2017-07-11 @ 15:00:25 - http://winterdotters.blogg.se/
Postat av: Lorelei Oakstone

Jag tycker att denna uppdateringen behövdes , är själv inte helt förtjust i min startis hehe, och på bilderna vi har sett så ser det ut som att det inte är en jättestor förändring, eller jo, det är det ju, men man ser fortfarande att det är starthästen. Så jag är super taggad!

2017-07-11 @ 21:21:57
Postat av: Anonym

Min starthäst fanns inte med på bilderna på webben. Så jag är väldigt pepp på att få se hur han ser ut. Hoppas hans långa vita strumpor är kvar 😁

2017-07-11 @ 21:25:27
Postat av: Ebba Highland

Men älskade Janni, Haley, heyley, haledale, Harley (kommer du ihåg dina gamla smeknamn du fick av mig?😂)! Trodde att du hade typ ignorerat alla mina kommentarer eller att de inte hade kommit fram, har tänkt fråga dig på sso om du har fått kommentarerna men inte hunnit haha. Sen kollar jag igenom din blogg nu och inser att alla mina kommentarer är här, du har bara haft bättre saker för dig än att kolla igenom och acceptera kommentarer (det är bra ❤️) Men blev så himla glad när jag såg det och att du hade svarat på några, det gjorde verkligen min dag😘 Älskar dig så himla mycket, svårt att förstå hur mycket du betyder för mig! Asså jag kan knappt fatta det själv haha. Asså du är bara så jävla bäst, sluta aldrig med det du gör (för du är då bra på det) och sluta aldrig vara dig själv! Finns här för dig om du skulle behöva, vet inte vad det blev av detta men aa, du är BÄST iaf!!!😘😘

2017-07-12 @ 00:08:53
Postat av: Signe Sunlord

Jag är väll rätt taggad över uppdateringen, även om jag samtidigt inte bryr mig. Min starterhäst var otroligt ful! Men den är ju ändå något jag vill ha kvar, osv. Vi får väll se hur min starterhäst ser ut efter uppdateringen:) Bra skriver förresten!💗

2017-07-12 @ 08:46:06
Postat av: Alva Lionrock

Jag kollade precis klart på din senaste video:) Men jag reagerade verkligen på hur olika färgerna var mellan dina hästar och mina! Jag har högsta grafik och inge posteffekter på, men min gråa häst, som du köpte först, är bara smetig och jätteljust grå men grå man! Och Applespot är för mig nästan grå med mörkgrå prickar...:p Och den svarta oldenburgaren, jag har den inte men i stallet ser den inte alls lika svart och blank som den verkar för alla andra!:C hoppas det fixas idag!

2017-07-12 @ 08:56:25
Postat av: Ebba

Inte för att skrämma dig.. men titta på de den bruna starthästen med"vita" strumpor högst upp i inlägget.. Jämför strumporna med den gamla och nya modellen! DE NYA ÄR JU GRÅÅÅÅÅ!! :(

2017-07-12 @ 11:31:16
Postat av: Eva Bunnyland

JÄTTESPÄNNANDE!!!

2017-07-12 @ 12:28:22 - http://ssocommunity.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: