Gallant Unicorn

Ännu mer buggar

Med förra uppdateringen kom en hel del buggar, vilket är helt förståeligt då det var en stor uppdatering där mycket ändrades. En av dem är att saker man har i väskan syns utanför väskan. Eller, inte sakerna utan deras beskrivning. Och att random utrustning placeras på hästarna utan att synas. Det sistnämnda går dock att lösa enkelt genom att man byter ut den osynliga utrustningen mot något annat och sedan plockar av det/den från hästen. Det är det här jag menar:
 Som ni ser så har hästen benlindor på sig utan att de syns i karaktärsbladet,
lite kul dock att det var banlindor som nääääästa matchade schabraket!
 
En annan bugg som faktiskt är relativt gammal är att man inte kan se vilka tävlingar man har tillgängliga, jag råkade ut för det här än en gång när jag levlade Courtney's urhäst:
 Jag har inte gjort tävlingen, men den finns inte tillgänglig enligt loggen...
Inget akut egentligen, men om man inte har 100% koll på vilka tävlingar man redan gjort (tex om man sitter och tittar på dokumentärer på Youtube samtidigt som man levlar ehe) så är det lätt att bara kolla loggen lite fort och upptäcka att man ''gjort alla tävlingar'' och därför gå miste om XP till hästen...
När jag kom till Marley så visste jag att jag hade hans tävlingar, Steve's och Moorland kvar att göra, men enligt loggen var jag klar för dagen. Den här buggen har som sagt funnits ett tag och jag hoppas att den försvinner för är man lite virrig som jag och förlitar sig på loggen så ställer den till problem^^ 

Kommentarer
Postat av: Matilda Southtree

Första buggen hade jag för ett tag sen också, den kom inte i denna uppdateringen.
Andra buggen kommer sig av att man skrollat ned i loggen, och sen gjort uppdrag så att listan blivit kortare, men den synliga biten följer inte med & då blir det tomt i listan, som här. upptäcker man det innan scrollbaren (eller vad det nu heter) försvinner ur sikte så kan man skrolla tillbaka, men annars är det kört. Återigen, inte någon ny bugg! Den har säkert några år på nacken! xD (reloggar man så återställs det till normala)

2017-06-04 @ 22:02:57
Postat av: Eva Bunnyland

Japp har också varit med om det där med utrustningen... Skulle spela in en serie och så var tränset på min häst och jag ba "Ja eh okej?..." För tränset var liksom kvar i ryggsäcken, men jag var typ okej då jag kan väl ha det på då och så red jag endast med en hand trots att tränset syntes!
Det var dock innan uppdateringen...

2017-06-05 @ 10:09:42 - http://bunnybridges.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: