Gallant Unicorn

Åskoväder och översvämning

Det har regnat och åskat helt sjukt mycket det senaste dygnet, tydligen så kom allt regn som vanligtvis brukar falla under hela juni under en natt så ja, kaos! Det har blivit översvämningar lite överallt och vi fick in en hel del vatten i källaren på vårt hus... Så ja, städning av källare var kanske inte det roligaste jag kunde tänka mig efter att jag kom hem från jobbet men det var bara att ta tag i det. Som om det inte vore nog med regnet så har det åskat en hel del. Det känns som att det aldrig åskar lite så där lagom här utan det är antingen ingen åska alls eller så åskar det och blixtrar så att det skallrar i fönsterrutorna haha! Så, jag har inte vågat ha datorn på under dagen. Det är inte värt att datorn blir utslagen av åskan för att jag ska spela så jag loggade bara in och gjorde dagliga hos Jamie. 
 
Jag tyckte inte det var värt att fota bara för att ha en bild till inlägget,
så jag kastar in en bild på min fina pantersnigelhäst istället:
 
 

Kommentarer
Postat av: Meja Starbridge

Åh, det där med översvämning får så många minnen att komma tillbaka. Förra året hade vi översvämning här i Bjuv, vi har krypgrund under vårt hus och den var ju totalförstörd! Tog ungefär 7 månader att laga huset och allt.. :|

Svar: Men usch, fy vad hemskt!
ssohaley.blogg.se

2017-06-12 @ 20:29:38
Postat av: Signe Swordstar

Hur går det med att jobba? Tänker på PPP, liksom vad gör du när den är som värst med jobbet?

Svar: Det går mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra faktiskt! Men, jag vågar inte ta ut någon större lycka i förskott eftersom jag har varit inne i en bra period ett tag nu. Men, just nu går det väldigt bra :)
ssohaley.blogg.se

2017-06-12 @ 21:43:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: