Gallant Unicorn

Så, mina åsikter om de uppdaterade araberna

Det här inlägget blev försenat några dagar, helt ärligt så har jag knappt spelat de senaste dagarna.
De gångerna jag suttit vid datorn har jag suttit och redigerat så jag har liksom inte fått till något bra tillfälle att skriva om de nya hästarna... Men, bättre sent än aldrig?
Hur som helst, eftersom jag faktiskt köpte en av de nya araberna så har ni kanske förstått att jag inte direkt hatar dem. Men, det finns vissa saker jag inte heller älskar med dem. Det är väl egentligen bara två saker jag inte gillar med dem, och det är hur de rör sig och hur deras bakdel ser ut. Det jag inte gillar med rörelserna är att de känns väldigt stela och stolpiga? Det är svårt att sätta fingret på exakt vad det är, men jag tycker att rörlserna ser ''gamla'' ut, de påminner mer om de äldre hästarna som släpptes till spelet. I alla fall enligt mig!
Det andra är deras bak, hela bakdelen känns vek och svag, liksom vinglig?
Men, som sagt så gillar jag dem ändå! Det är mer fördelar än nackdelar för mig och jag kan absolut tänka mig att köpa fler i andra färger senare (ja om det nu kommer fler färger alltså!). En riktigt fin skimmel eller en isabellfärgad arab hade varit välkommen i mitt stall! 
 
Jag älskar hur de nya araberna hoppar, först kändes det jätteskumt men jag gav det en levlingsrunda och nu är jag fast! På tal om levling, jag tycker att araben är väldigt trevlig att levla. Det känns som att den rör sig lätt och smidigt och hoppar bra. Väldigt bra för mig som annars kraschar in i allt ehe...
 
Jag tycker att de är väldigt vackra, de har en pigg och vaken uppsyn! Och de gör sig riktigt bra på bild, så jag som tar en hel del bilder både till bloggen och Instagram är väldigt glad över det!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ebba Highland

Jag håller faktiskt med dig helt och hållet! De är verkligen söta och känns väldigt smidiga! Skulle kunna tänka mig att köpa en, speciellt den färgen du har, såå himla söt med lyktan <3

2017-06-11 @ 12:38:44
Postat av: Eva Bunnyland

(Jättefin bild!)
Håller med dig om det mesta, vill bara lägga till en grej:
Bakifrån ser svansen JÄTTESMAL ut! Tycker det ser jättekonstigt ut. Bakdelen är också smal och lite ostadig typ, som du sa. Från sidan gillar jag svansen men tycker den ser väldigt tunn ut bakifrån. Har själv ingen arab men har sett lite videor med dom, ehe... ^^ Ska köpa en i framtiden tror jag <3
Men tycker om den nya araben mycket mer än den förra versionen, tyckte den var fin att titta på men väldigt stel så jag köpte aldrig en sådan... ÄNTLIGEN ÄR DOM UPPDATERADE!

2017-06-11 @ 13:17:00 - http://bunnybridges.weebly.com
Postat av: Alicia Macdew

Bilden när hästen hoppar blev jag jätte kär i! Sååååå fin!!!!!!

2017-06-12 @ 07:09:26
Postat av: Hanna Moosebell

Den översta bilden asså! såååå snygg! ser nästan lite ut som dom bilder SoS tar och lägger upp på instäm och Facebook, lite zoomat typ?

Svar: Tack så mycket :)
ssohaley.blogg.se

2017-06-15 @ 10:15:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: