Gallant Unicorn

Vi tar en lugn dag...

Jag har inte planerat att göra någonting i spelet... 
Egentligen så vill jag köpa en ny häst MEN jag envisas med att hålla kvar hoppet om Arabiska fullblod i appen så jag väntar nog tills på onsdag i alla fall. Jag har ju insett att jag har lite problem nu när jag blir uttråkad så fort jag inte har en ny häst haha! Men det är en så mysig känsla när man precis köpt en häst och man börjar kolla vad för utrustning den passar i och sen när man ska börja levla den och ja... Mysigt!
Jag vill så gärna ha fler färger på araberna, helst de här:
 
 
Men, eftersom det än så länge inte finns någon häst jag veeeerkligen vill köpa just nu (det finns några jag tycker är okej som jag skulle kunna tänka mig men ingen som verkligen skriker ''Köp mig!'') så tänkte jag logga in och bara mysa lite med de hästarna jag redan har. Ta lite bilder, sortera lite i stallet och ja. Bara chilla helt enkelt! 

Kommentarer
Postat av: Signe Swordstar

Har ingenting att göra på sso just nu, är inte med i någon klubb och vill ta bilder men då min mobil krånglar går inte det. Får hoppas det kommer nya långa uppdrag :)

2017-06-25 @ 14:41:31
Postat av: Filipa

Har bara fiske i skördebyggden (rykte) och lite arkeologi kvar, så hoppas precis som Signe att det kommer fler lite längre uppdragsserier

2017-06-25 @ 20:24:36
Postat av: Lova Strongforce

Hej Haley I LOVE YOU❤️

Svar: <3
ssohaley.blogg.se

2017-06-25 @ 23:09:10
Postat av: Hanna Moosebell

Har skittråkigt i sso och är knappt inne.. inga uppdrag, ingen klubb, inga vänner, inga ryktesuppderag, inga pengar, ingen häst att levla inget instakonto att ta bilder till.. känner typ att man börjar tröttna nu på riktigt.

2017-06-26 @ 14:18:19
Postat av: Nadine Moonpeak

Hade jättetråkigt på SSO förut men jag köpte några hästar så nu kan jag iallafall levla som jag älskar och så ska jag snart gå med i en klubb så hoppas allt går bra. <3

2017-06-28 @ 11:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: