Gallant Unicorn

Westernevent!

Det här inlägget skulle kommit upp idag på morgonen men ja...
De tidsinställda inläggen fungerar inte alls för mig, det är därför det inte kommit upp några intervjuer på ett tag. 
 
Hur som helst!
Igår så hade Cornelia (hon kallas Corny i klubben haha!) ett event. Det vi fick veta var att vi skulle ta med oss en Mustang och en westerinspirerad outfit. (Anledningen till att en Painthäst har smugit sig in bland Mustangerna är att Sofia inte äger någon Mustang) . Jag tog med mig min Mustang Wildsoul och försökte få ihop en bra outfit. 
 
Jag tycker ändå att jag lyckades relativt bra?
 
 
Jag tycker det är lite svårt med just westernoutfits i spelet, nu fick vi ju massor av fina träns utan nosgrimma så jag hoppas faktiskt på att westernsadlar kommer att vara i fokus nästa gång den resande marknaden kommer tillbaka! Jag vill så gärna ha en helsvart (helst tävlingsbar) westernsadel utan en massa tingeltangel på haha!
 
 
Tillbaka till eventet!
Vi blev uppdelade i två lag (jag var med i det gula laget) och sen fick vi göra olika tävlingar, på bilden ovan så tävlade vi i pole bending! Vårt lag vann första tävlingen! Det slutade i och för sig med att vi förlorade i det stora hela efter att de andra tävlingarna var avgjorda, men vi vann den första tävlingen haha!
 
Efter pole bendingen så tävlade vi i barrel race och så skulle vi springa i full fart för att lyckas stanna så nära strecket på marken som möjligt. Jag var väldigt dålig på båda sakerna...
 
 
Efter det väntade fler tävlingar och så avslutade vi med en picknick!
Phoebe's häst var väldigt hungrig efter alla tävlingar!
 
Nog för att vi förlorade, men vårt lag var banne mig vackert!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

MYSIGT!

2017-03-30 @ 14:30:33
Postat av: Anonym

MYSIGT!

2017-03-30 @ 14:31:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: