Gallant Unicorn

Gårdagens event!

Eftersom jag haft så mycket med Halloweenfesten så har jag i princip inte varit med på några event alls de senaste två veckorna. Men igår så hade jag äntligen tid och ro att vara med igen! 
Det var Wilma och Evelina som höll i ett event som de kallade ''hitta saken''. Det gick ut på att vi skulle hitta spelare som uppfyllde olika kriterier, de olika sakerna vi skulle leta efter fanns på en lista som vi fick när eventet startade. Jag och Cornelia hamnade i samma lag och vi hade sjukt mycket tur och hittade massor av saker som vi kunde kryssa av från listan. Det kniviga var att det inte räckte med att hitta tex en spelare som red på en skäckfärgad ponny, vi skulle få spelaren att följa med oss till antingen Evelina eller Wilma.
Så vi försökta charma med oss alla möjliga olika spelare haha!
 
Har har jag fått med mig en väldigt snäll spelare,
på listan stod det ''en spelare som red på en skäckponny'' och Linn var snäll nog att hjälpa oss!
 
Eftersom eventet gick på tid så fokuserade jag mer på att leta efter spelare som uppfylld olika kriterier och försöka övertala dem att följa med mig än att fota. Men, jag och Cornelia var grymma tillsammans och knep en förstaplats! Snabba Quarterhästar är det bästa när det ska gå fort haha!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: