Gallant Unicorn

Halloween är över

Nu är det slut på det roliga för min del.
Alla drakar förutom Emma Shortroad har åkt hem till sig och det är så tyst nu!
Eftersom jag har haft 25 (tror jag? Lite osäker på exakt antal haha) klubbmedlemmar hemma hos mig under helgen så har jag varken spelat eller bloggat. Kul med uppdateringar om att jag inte har något att uppdatera om liksom? Men, nu är det tillbaka till det vanliga igen. Fast det är inte som vanligt att spela.
Jag tycker att karaktären ser så otroligt obekväm ut nu. Hennes hållning och min påminner mig om när jag är ute och rider i skogen på vintern och får snö som ramlat ned från träden i nacken.
Usch jag ryser bara av tanken på den känslan haha!
Här är mina åsikter om uppdateringen:
När Haley var lite giraffig:
 Haley med snö i nacken:
 Dock så tycker jag att det mesta förutom just axlarna och halsen ser bra ut, vissa animationer ser lite skeva ut men det kanske ändras det med? Tex så åker tyglarna genom halsen oftare nu, och benen åker igenom sadeln när karaktären galopperar eller hoppar med hästen. Tyglarna genom halsen och benet genom stiglädret...
Sen förstår jag verkligen inte varför de gjort så att karaktären borstar hästen mothårs?
Är det inte det första man får lära sig när man närmar sig en häst med en borste, att man ska borsta medhårs?
Jag gillar hur karakären går nu efter uppdateringen. Hon ser mer självsäker ut och är inte riktigt lika pinnsmal som innan. Det ser bättre ut nu när hon inte ser ut som en liten flicka med bröst utan faktiskt liknar en tonåring lite mer...
Det ser mycket bättre ut när man leder sin häst nu, istället för att det ser ut som att karaktären släpar en tung säck som hon kastat över axeln så går hon mer avslappnat. Dock så skulle jag ändå önska att hon gick närmare och bredvid hästen och inte framför den. Men, ändå en förbättring!
Vår karaktär lutar sig äntligen mer framåt och kastar inte längre med armen när hästen stegrar!
Sjukt bra förbättring här, halsen ser fortfarande lite konstig ut men jag hoppas att de ändrar den.
Så här såg det ut före uppdateringen:
Det ser ju inte så där jättebra ut när man klappar hästen nu.
Lite som att man fått vatten i örat? Men, som med mycket annat så tror jag att det här skulle se mycket bättre ut bara de förbättrade vår karaktärs axlar och hals.
Vår karaktär springer annorlunda nu. Lite mer naturligt tycker jag!
Vår karaktär rider med väldigt höga händer nu, något som jag själv har svårt för när folk gör i verkligheten så jag tror det är därför jag stör mig på det. Dock så är de här häxhattarna så fina! Ännu en sån där sak som jag egentligen inte tänkt på att vi saknat i spelet men som bara känns så perfekt nu när de lagt in det!
Vår karaktär har fått lite nya rörelser med, något som jag helst av allt skulle vilja kunna aktivera så som skuggorna för fy tusan vad det skulle viftas när jag försökte ta en bild haha!
 
Överlag måste jag nog säga att jag är positiv till förändringarna, det finns mycket potential här och jag hoppas att de håller det som de skrivit och fortsätter att utveckla det här och att de fixar det som ser skevt ut för då kan det bli riktigt snyggt! Vad tycker ni nu när ni fått några dagar på er att vänja er?
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nadine Moonpeak

Jag har faktiskt redan vänja mig. Känns bara lite konstigt när man backar och går, men annars är det helt okej! Kram och ha en fortsatt bra dag! ❤️❤️❤️😘

2017-11-06 @ 12:40:36
Postat av: Isabel Masterwatcher

Näää... Tycker det är synd att halsen är så kort, och nacken? Sedan är det lite konstigt när man fiskar haha! Fiskespöet svävar i luften!

En till sak som jag stör mig på, när man ska svänga och ska vrida kameran så går den istället! Så som den var allra först. Och den vänder sig mycket långsammare nu, hoppas dock att det fixas!

2017-11-06 @ 13:59:31
Postat av: ellie starhill

var köpte du tröjan? :)
va den ny för i år?


Svar: Den finns i gallerian, den kom för några månader sedan :)
ssohaley.blogg.se

2017-11-13 @ 20:57:38
Postat av: ellie starhill

var köpte du tröjan?

2017-11-13 @ 20:58:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: