Gallant Unicorn

Idag är det tre år sedan Dinodalen öppnades

Tiden går så fort!
De här bilderna tog jag för tre år sedan när jag för först gången red in i Dinodalen (jag veeeet att det rätta namnet är ''Den gömda dinosauriens dal'' men helt ärligt, de flesta kallar väl platsen för Dinodalen?) tillsammans med Amanda Wolfdaughter och Felicia Nightlake. Den dagen var det kaos!
Servern kraschade gång på gång, uppdragen tog evigheter att göra på grund av det men vi fortsatte ändå. Så tråkigt att se hur den här fantastiska platsen i spelet bara dött ut. Nya hästar och huvuduppdrag i alla ära, men det hade varit kul om vi hade fått veta mer om just Dinodalen och alla spännande NPCer som bor där!
 

Kommentarer
Postat av: Ebba Highland

Är det verkligen sant?! Så sjukt vad tiden går, känns som att det snarare borde vara 2 år sedan men 3?! Tiden springer verkligen iväg😱. Saknar den gamla tiden i spelet lite, det var så mysigt då! När jag hade massa vänner och hade tid att logga in nör jag ville. Nu är det lite annorlunda. Har nästan inga vänner i spelet och det händer massa grejer irl så tiden att bara mysa finns inte så ofta längre. Men däremot har spelet utvecklats något sjukt med uppdragen, kläder, hästar och områden. Dinodalen var såå hypead och är en väldigt fin plats så det är tråkigt att den har dött ut så pass mycket som den har nu. Men vad tiden går snabbt, att det verkligen är 3 år sedan dinodalen öppnade visar verkligen hur snabbt det går och att man måste ta vara på tiden på bästa sätt! ❤️

2017-11-19 @ 14:16:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: