Gallant Unicorn

Snobbvecka dag 1

Den här veckan är det jag som håller i tyglarna i klubben och jag har dragit igång en snobbvecka!
Jag ska försöka filma hela veckans event, tyvärr så vill inte mitt nät samarbeta alls och jag blev utkastad både från spelet och TeamSpeak innan jag ens hade hunnit avsluta kvällens event -_-
 
Aja hur som helst. Snobbvecka? Ja en hel vecka med fina outfits!
Fina Fisky hjälpte mig med eventet som jag hade ikväll, det enda deltagarna visst var att de skulle vara finklädda. Jag och Fisky bedömde allas outfits och utsåg en vinnare! Sedan lekte vi ''Under hökens vingar'' och så blev jag utkastad haha! Jag filmade eventet och den videon är på väg upp nu, kommer lägga upp den här på bloggen sen när den väl är uppe :)
Hur fina var vi inte?
 
Utöver att hålla event så har jag bara varit i stallet och pysslat med Dixie. 
Det har spöregnat och blåst sedan klockan 11 på förmiddagen så jag hann få in Dixie innan hon blev blöt sedan fick hon en ordentlig rykt och ett täcke på sig. Hon är inte klippt men har ingen tjock päls än och det kändes bättre att veta att hon skulle vara torr när jag satt hemma och tittade ut på regnet.
Jag är inte en sån hästägare som klär in hästen i täcke så fort det blir lite kyligt, alla hästar är ju olika men jag vet att Dixie inte fryser så länge hon är torr även om det är relativt kallt. Men att stå naken ute i spöregnet? Nope. Täcke på så hon håller sig torr. Insåg nu att det ser så ljust och fint ut utanför stallet på den här bilden men det var blåsigt och regnade haha!
Min ponny är charmig, okej!^^
 
Min mammas ena häst ville vara med på bild, okej jag är rätt säker på att hon var ute efter moroten jag hade kvar...
De stod och myste i utestallet för att komma undan höstrusket och det var bara Isa som kom fram och var social när jag släppte ut Dixie i hagen igen. De andra tyckte inte att mitt sällskap var värt att lämna värmen för haha!
 

Kommentarer
Postat av: Karoline%20Highforce

Så söt Dixie är!

2017-10-03 @ 07:29:21
Postat av: Nichole Almondfall❤️

Söta dixie-hästen❤️❤️🐴

2017-10-03 @ 07:56:28
Postat av: Eva Bunnyland

Fina Dixie och fina du och Fisky ^^
Haha på tal om att bli utkastad måste jag berätta om en grej! Jag skulle köra ett championat och jag hade bestämt att jag blir mindre stressad om jag inte ser vilken plats jag ligger på. Så efter att jag hade startat (detta var innan man stannade för att man tryckte upp menyn) så skulle jag gömma gränssnittet, men istället tryckte jag på "Logga ut"! Och tankspridda jag som är van vid att trycka på Ja loggade ut!!! ;P
R.I.P. Eva Bunnyland

2017-10-03 @ 16:45:13 - http://ssoeva.blogg.se/
Postat av: Alice

Vad gullig Dixie är!💗😘 Önskar att jag också hade en ponny! Kan du eller någon annan filma när du rider? Ha det bra!😘😘

2017-10-03 @ 19:09:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: