Gallant Unicorn

En sneaky sneeeeak peak?

Vad är det hääääär? Jag blir så sjukt nyfiken varje gång de lägger upp saker och inte skriver vad det är!
 
 
 
Nu är ju det här stillbilder från en video, det ser nästan lite piaffliknande ut?
För mina läsare som inte är så insatta i vad det heter när riktiga hästar sprattlar med benen på olika sätt lägger jag in en gif här:
 
Jag tror att det antingen rör sig om en ny hästras med dressyrrörelser som sin ''egen animnation'' eller dressyrrörelser till alla hästar. Dock så känns det krångligt att lägga in nya animationer till de hästarna som redan finns i spelet (tänk er en Jorvikisk ponny i passage liksom?!) så jag tror lite mer på det första.
 
Och, hur snygga är inte lindorna? Vill haaaaaa!

Kommentarer
Postat av: Eva Bunnyland

Åh, har inte Instagram så har ingen koll haha! Vad nice, har längtat efter dressyrrörelser länge (okej jag erkänner, tycker dressyr är tråkigt IRL men det vore ett kul inlägg i spelet) och det vore kul med en ny hästras, fast jag är pank... ^^

2018-04-13 @ 17:31:37 - http://ssoeva.blogg.se
Postat av: Ellen Queenheart

Jag hoppas verkligen att det är det men, som du säger, så blir det nog jobbigt att lägga till nya rörelser till alla. Men jag undrar vad det skulle vara för ras då, för när jag tänker dressyr så kopplar jag automatiskt till lipizzaner. Det skulle kunna vara en uppdatering av lipizzanerna men det känns inte så troligt. Jag hoppas verkligen att det är dressyrrörelser i alla fall. Skulle vara så roligt :D

2018-04-13 @ 21:42:04
Postat av: Nora

Äntligen DRESSYR

2018-04-15 @ 12:15:44
Postat av: Anonym

OMG OMG OMG LUSITANO

2018-04-16 @ 11:12:05
Postat av: Danielle Moonhope

Jag hoppas på att det är uppdaterade versioner av Andalusierna men det känns inte jätte troligt då jag personligen tycker att det ser ut som en häst mindre än andalusierna men inte en ponny direkt så möjligtvis en Lustiano? Är iaf väldigt taggad på att se vad SSO hittat på för något och att vi äntligen kanske kan få lite nytta av dressyrdelen i ridhuset.

2018-04-16 @ 20:31:27
Postat av: Piper Archyard

Brukar inte vilja förvänta mig saker inför onsdagsuppdateringarna men DAMN IT jag har väntat på detta och jag kommer förmodligen gråta lite grann om inte piaffen kommer imorgon.

2018-04-17 @ 12:42:52 - http://archyard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: