Gallant Unicorn

Ett sent grattis

Missade helt att skriva om det, men Sneaky Dragons fyllde 5 år i torsdags!
Tänk att vi hållit ihop i fem hela år. Fina, fina klubben!
 Vi började firandet med att leka älgjakt. Eller ja, drakjakt hehe.
Ska försöka förklara leken lite kortfattat, det är sjukt kul och blir lätt lite panikartat.
 
Hur eventet ''älgjakt'' går till:
Man utser ett område och förklarar gränserna för de som ska vara med på eventet.
Först väljer man ut en jägare. Alla andra deltagare blir älgar.
De som är älgar får en minut på sig att ta sig ifrån samlingsplatsen.
Älgarna får skritta, trava och rida i kort galopp medan jägaren enbart får skritta och trava.
 
När minuten har gått får jägaren börja jaga älgarna, jägaren skjuter en älg genom att bjuda in älgen i grupp. Detta får jägaren enbart göra om hen är så nära älgen att ikonen som kommer upp när man håller muspekaren över en annan spela är helt vit (är den grå så är man för långt ifrån). När älgen blivit inbjuden i grupp är den skjuten och förvandlas till jägare. När det enbart är en älg kvar och de andra blivit jägare så vinner den sista personen som är kvar som älg.
 
Vi brukar köra med att alla plockar av utrustningen på sin häst och sedan bestämmer vi en färg för älgarna och en för jägaren. Till exempel att älgarna är bruna och jägaren grön. Då ska man alltså ha en helt brun outfit som älg och en helt grön som jägare. Hästen ska inte ha något mer än hästskor på sig.
 
När vi hade lekt en omgång med älgjakt så tog vi oss till Vingården där vi fikade och årets titlar delades ut.
Vi hade olika kategorier som medlemmarna fick nominera de personerna som de tyckte förtjänade varje titel mest.
 
Här är titlarna som delades ut och de som vann dem.
Alla vinnarna är framröstade av ledningen, alla förutom den sista.
 

Klubbens eventsnille – Alyssa Northdaughter

En person som har ett speciellt driv för klubbens event & schema, som har nytänkande & roliga idéer och som alltid ställer upp och hoppar in som eventledare när det behövs. En person som helt enkelt har en glöd för att drivaklubben framåt och som vågar testa nya saker.

Klubbens solstråle – Bambi Deerhill

En person som bemöter alla människor med positivitet och värme. Som får andra att må bra & som sprider glädje omkring sig vart personen än är.

Klubbens kreativa – Therese Fishgirl

En person som brinner för sitt skapande och sticker ut från mängden oavsett om det är texter, videos, målningar, outfits eller redigeringar.

Klubbens skojjare – Sasha Duskgirl

En person som alltid har nära till skratt, bjuder på sig själv och har en härlig humor. Den här personen vet hur man höjer andras humör.

Klubbens lataste – Monique Beestar

Den här personen gör allt för att slippa levla, bygga rykten, ta hand om sina hästar, hålla ordning eller göra uppdrag.

Varför inte låta andra göra jobbet? Eller helt enkelt strunta i det och rida runt & lukta på blommorna?

Årets medlem – Haley Greenriver

Titeln ”årets medlem” vill vi i ledningen ge till en person som kom in i klubben med flera kilo positiv energi och med ett fantastiskt engagemang till eventen. Det har varit ett kämpigt år för oss i ledningen där halva styrkan inte haft möjlighet att vara delaktiga i spelet. Men så kom den här personen som ett skänk från ovan och likt en packåsna bar hon oss upp ur backen.

Vi är så tacksamma över att vi fann dig, vår powerwoman Haley Greenriver

 Efter att vi fikat så kramades vi i vanlig ordning och sen fotade vi på vårt gamla mötesställe, som egentligen inte ens finns kvar i spelet. Förr så fanns det ju en trappa bakom biblioteket på Vingården. Där brukade vi samlas för att hålla möten och liknande. Sen fick vi ett klubbhus och för ett tag sedan försvann trappan när de gjorde om Vingården. 
 
 
Tack för de här fem åren, vi satsar på minst fem till va? 
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag saknar trappan

Svar: jag med :(
ssohaley.blogg.se

2018-08-11 @ 21:40:29
Postat av: Ebba Highland

Asså fina fina klubben!😍 Det är nästan lite galet hur ni lyckats hålla ihop och hålla samman en aktiv klubb i 5 år😱 Det har funnits så många klubbar som varit stora ett tag, som har haft många medlemmar och varit aktiva med event och sådär. Men väldigt många av dessa har liksom dött ut efter ett tag. Att ni har klarat er med många fina medlemmar och varit aktiva med event tyder ju tydligt på att ni har något litet extra. Det där lilla extra som krävs för att arrangera och driva en stor, aktiv klubb framåt. Och det vill jag säga Grattis till er för!❤️ Så himla bra jobbat och jag vet att ni har fått så mycket tillbaka för jobbet ni har lagt ner och det gör mig så glad😍 Ni alla i ledningen är otroliga och ni är förebilder som lyckas få ihop människor och skapa vänskaper för livet mellan olika typer av människor😘 STORT STORT GRATTIS TILL ER FINA FINA SNEAKY DRAGONS❤️❤️

2018-08-12 @ 09:26:28
Postat av: Stina Prettysten

Grattis! Vad lustigt, min SSO gube fylde också år i torsdags, fast hon fylde 1 år inte 5....

2018-08-12 @ 09:40:39
Postat av: Svea Duskbook

Grattis till 5 år!!!

2018-08-12 @ 19:58:11
Postat av: Fiona Wolfsmith

Grattis på 5 årsdagen (kanske i efterskott hehe) jag älskar din klubb! Ps. Klockan är 23:29 när jag skriver detta och det är söndag! ;p

2018-09-16 @ 23:29:37
Postat av: Carla Deerhome

Näe, sjukt fin klubb! Mina klubbar har haft max 5 medlemmar och sen har alla de lämnat :( HUR gör man en Sneaky Dragons 2.0? xD Vill så gärna ha en sån klubb! Eller egentligen, vem vill INTE ha det? xD

Grattis på 5årsdagen, från Carla 2020 <3

2020-01-02 @ 12:48:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: